Med kun få uger til premieren på “Avengers: Age of Ultron” så begynder der at sive mere og mere information om plottet til det ventede superheltebrag. Newsorama kan fortælle nyt om karakterenes udgangspunkt i Joss Whedons film.

Se også: Fans må vælge IMAX-plakat til “Avengers: Age of Ultron”

Tony Stark/Iron Man slår de professionelle pjalter sammen med Bruce Banner/Hulk i kampen for at sikre en evig fred. Sammen skaber de det ultimative fredsprogram, Ultron.

Men Ultron udvikler sig i en uheldig retning, så det er op til Captain America at samle Avengers-holdet igen for at slå den nye fjende.

Thor vender tilbage til Jorden stærkere end nogensinde før. Han advarer resten af Avengers-holdet om kommende trusler, som de på ingen måde kan forestille sig.

“Avengers: Age of Ultron” instrueres af Joss Whedon, der også stod bag den første film. Filmen får dansk premiere den 23. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 raylewis 7 år siden

jeg har set en bootleg DVD af avengers.det er ikke en særlig god film.hold jer væk
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Tror simpelthen på dig, så jeg tager ikke i biffen og ser den..... eller joooo det gør jeg hvis nok lige
Gravatar

#3 Alex- 7 år siden

raylewis (1) skrev:
jeg har set en bootleg DVD af avengers.det er ikke en særlig god film.hold jer væk


Så altså shakycam filmet med en kartoffel? Troede ved Gud ikke nogen ville spilde sin tid med at se film på den måde mere. Hvis du endelig skal se en film ulovligt så gør det dog ordenligt..
Ikke destro mindre håber jeg ikke din udtalelse afskrækker nogen fra at tage ind og se Age of Ultron.

Den første Avengers er efter min optik den absolut bedste superheltefilm til dato. Den fanger perfekt stemningen fra tegneserierne og med et perfekt cast er der ikke et øje tørt. Eneste finger jeg kan sætte på den (hvilket gælder samtlige superheltefilm) er mængden af ødelæggelse som altid er i overkanten.

Jeg glæder mig til Age of Ultron, og ikke mindst til konsekvenserne som filmens handling efterlader sig.

Skriv ny kommentar: