Tilbage i 2004 blev det annonceret, at der var planer om en genindspilning af fantasy-gyseren “Troll”, og at denne skulle være klar i 2008. Der har siden været stille omkring projektet – indtil nu.

John Carl Buechler, som skrev og instruerede den originale film fra 1986, kan give en opdatering på projektet, som han selv skal instruere.

Han kan fortælle, at filmen langtfra er død, og at forsinkelsen skyldes, at han lige skulle sikre finanserne til projektet, som han forventer muligvis vil blive ret kontroversielt.

Grunden hertil er formentlig navnet på hovedpersonen: Harry Potter – et navn, der sidenhen er blevet synonym med en helt anden og mere omfattende franchise.


“Troll” fra 1986 omhandler drengen Harry Potter Jr., der opdager en parallel verden, hvor der findes både hekse og troldmænd. Han bliver venner med en heks, der fortæller ham, at han må stoppe en ond troldmand og dermed redde verden. Filmen fik en fortsættelse i 1990.

Om den nye filmudgave siger Buechler: ”Den vil stadig bevare noget af humoren, men det bliver mere ironisk i modsætning til at blinke til kameraet. Jeg behøver ikke gøre det let. På den første film fik jeg 10 procent af de ting, vi var i stand til at gøre. Nu har jeg flere penge og mere tid, og hvad vi ikke kan udføre fysisk med animatronics og sminke kan laves på computer.”

Selvom han dog ikke kan annoncere, hvilke skuespillere der vil være med i filmen, kan han dog afsløre, at adskillige fra den originale rollebesætning vil vende tilbage i genindspilningen i cameo-roller – deriblandt Annie Lockhart og Noah Hathaway.

Buechler er dog på udkig efter en helt ny skuespiller til at påtage sig rollen som titelfiguren, den grumme trold Torok.

Optagelserne til den nye “Troll” vil ifølge Buechler blive påbegyndt til februar.

Læs også: Fantasy-filmen “Troll” genindspilles.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Siden den er ti år ældre end Harry Potter bøgerne, så tvivler jeg på der bliver et problem med navnet...
Gravatar

#2 Riqon 11 år siden

#1 - Enig. Desuden har Asylum vel sluppet fint af sted med sine rip-offs i årevis, så selv hvis nogen skulle lave en film om "Parry Hotters kamp mod Oldemor", så ville det nok gå fint.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Shadow_Dude 11 år siden

Altså nu har jeg ikke hørt om filmen før nu men er jeg virkelig den eneste der synes det er meget pudsigt at der er to historier om en dreng ved navn Harry Potter der opdager en parallel verden med hekse og troldmænd.. Der må da næsten være en eller anden der har rippet den anden.. Og sådan rent tidsmæssigt ser det da mest ud til at være J.K. Rowling der er synderen..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#4 Starbrow 11 år siden

#3 Der er noget om det.
Gravatar

#5 wendelboe 11 år siden

Shadow_Dude (3) skrev:
Altså nu har jeg ikke hørt om filmen før nu men er jeg virkelig den eneste der synes det er meget pudsigt at der er to historier om en dreng ved navn Harry Potter der opdager en parallel verden med hekse og troldmænd.. Der må da næsten være en eller anden der har rippet den anden.. Og sådan rent tidsmæssigt ser det da mest ud til at være J.K. Rowling der er synderen..


Men hun har så åbenbart haft bedre held med sin version end den anden, så på en måde må det vel være fair nok
Gravatar

#6 Graversen 11 år siden

Var det ik Troll 2 som lå nr. 1 på IMDb's bottom 250 list, på et tidspunkt? Hvor denne uofficielle titel som verden dårligste film havde været med til at skabe en kæmpe fan-skare fordi filmen er så gennemført elendig ;)
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 11 år siden

#6 Det kan sagtens passe, for den er underholdende i sin miserable elendighed. Kan dog ikke se hvorfor de ikke bare giver hovedpersonen et andet navn i denne, det er vel næppe det vigtige i en b-films fortælling som denne?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#8 filmz-Utyske 11 år siden

#7 -

Omvendt har de jo retten til navnet og kan jo tjene penge på det, så det ville jo være tåbeligt at bruge et andet navn, fra et rent økonomisk synspunkt.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: