Der har tidligere været snak om at både Nicolas Cage og John Travolta var på ønskelisten til “The Expendables 2”, og nu kan Sylvester Stallone selv bekræfte det.

Se også: Willis og Schwarzenegger har større roller i “The Expendables 2″.

Samtidig med at Stallone bekræfter Chuck Norris og Jean-Claude Van Dammes medvirken i filmen, kan den aldrende actionhelt udtale, at planen er at få både Nicolas Cage og John Travolta med ombord.

Stallones udtalelser peger hen imod, at Cage er i snak til en større rolle, imens Travolta muligvis kommer til at medvirke i en cameo-rolle.

Problemet med at få fat i diverse skuespiller skulle desuden ikke have noget med hverken penge eller overtalelse at gøre, men derimod tid og det at filmen mest af alt optages i Bulgarien midt om vinteren.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 GøglerJohn 10 år siden

Sys det er utroligt så meget opmærksomhed denne film får... 1'eren var til grin imo...
Gravatar

#2 Batsy 10 år siden

mAlle182 (1) skrev:
Sys det er utroligt så meget opmærksomhed denne film får... 1'eren var til grin imo...Andre synes den var fed, og det er jo en film som tjente rigligt med penge og har tons vis af stjerner
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 wiseguy 10 år siden

Ja med de nye navne på plakaten er jeg nu frisk på endnu en omgang...
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#4 compax 10 år siden

1'eren var total cool, på en total "sluk hjernen, æd popcorn og se en masse smader, bagefter smutter vi i byen og drikker hjernen væk" måde. så jeg er total frisk på en 2'er.

Det paradoksale er så at jeg på ingen måde ville drømme om at se en film med Chuck Norris og Jean-Claude Van Damme, da de er mega elendige skuespillere, MEN når sylvster står bag så er jeg klar.
Gravatar

#5 smolinsk 10 år siden

mAlle182 (1) skrev:
Sys det er utroligt så meget opmærksomhed denne film får... 1'eren var til grin imo...


Der må jeg give mAlle182 helt ret, udover til grin var den også ret kedelig, alt var set før, og slet ikke sejt eller andet, trods den seje Stallone ved roret. Ved ikke hvad han vil med de film, dem har han jo lavet i tonsvis.
Gravatar

#6 Zoracka 10 år siden

Den første var elendig, så har kun lave forventninger til denne. Selv som en pure popkornfilm, brød jeg mig ikke om den første. Den var i mine øjne ringe.

Nicolas Cage? Han hopper nok med på vognen uanset, det har han jo nærmest gjort med flere film (Kvalitetsmæssigt set). Minder mig om den [url=
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"
Gravatar

#7 MOVIE1000 10 år siden

Nicolas Cage kan ikke sige nej, i visse situationer er det en fordel for os f.eks. her ;) Travolta skal sgu også med. Synes 1eren var underholdene ikke andet. Er frisk på en 2er.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Silver666 10 år siden

1 eren var sgu fed
den leverede som lovet.
Glæder mig til 2eren især fordi det her bliver yper EPISK

Stallone
Schwarzenegger
Willis
Van Damme

blæret!
Gravatar

#9 Leo DiCaprio 10 år siden

Det bliver ikke rart at se så mange talenter, spilde deres tid og kræfter, og ødelægge deres ry på dette projekt. Cage har for alvor ødelagt sit ry, men hvis han takker ja til denne, er det jo katastrofalt, og bunden for ham!
Gravatar

#10 Bruno 10 år siden

Haha, jeg kan nok tænke på i hvert fald 10 andre film, der har gjort mere skade ved Cages karriere, end at være med i en film, der åbenlyst blot er bulder, brag, samt sjov og ballade.

Jeg kan nok også tænke på måske 10 andre film, der potentielt kunne være værre for Slys karriere, men faktum er jo, at sådan en film på ingen måde skader dem på nogen som helst måde, faktisk vil den sikkert give visse af skuespillerne opmærksomhed, som de ikke rigtigt har haft i årevis.

Jeg mener, langt størstedelen af de film Dolpen har været med i, ligger på 5/10 på IMDb eller lavere og mellem "Johnny Mnemonic" og "The Expendables", har han ikke været med i en eneste mainstreamfilm.

Mon hans ry virkelig tager skade af lidt opmærksomhed, når manden har lavet lort det meste af sin karriere?

Der er bestemt nogle af de andre skuespillere, der har opbygget et andet ry, men se på Sly, der har bygget hele sin karriere på actionfilm, selvom manden har talent til meget mere end dét - bliver hans ry ødelagt af lidt sjov og ballade med drengene og "rivalerne" fra 80'erne? Arh, hvis noget skulle have ødelagt hans ry, ville det nok have været hans periode med såkaldte komedier og en frygtelig masse tvivlsomme film i 80'erne.

Nah, der er tale om personligheder, der for længst har cementeret deres ry og talenter (eller mangel på samme) igennem en lang karriere og de skal virkelig lavet et seriøst fuck-up, før deres karriere bliver ødelagt.. og en økonomisk succes, som "The Expendables" er filmen, der ødelægger noget for dem, tværtimod.

For the record, før folk finder på at kalde mig en fanboy og alt det sædvanlige bavl: Jeg så den første i biografen og morede mig, så den på blu-ray og solgte den igen. Den har ikke ingen gensynsværdi for mig.

Jeg ser sikkert også toeren i biffen, men tvivler på, at det bliver til mere end det.
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: