J. C. Lee kritiserer nu Disney og Marvel i sagen om Spider-Mans MCU-exit.

Den afdøde Marvel-legende Stan Lee ville sikkert være trist over uenighederne om filmrettighederne til Spider-Man. Nu siger Stan Lees datter sin mening i sagen.

Og J. C. Lee er på Sonys side – eller hun er i hvert fald imod, at Disney får monopol over Marvel-universet:

”Marvel og Disneys ønske om kontrol over min fars skabninger bør balanceres af andre… Om det er Sony eller en anden, så fortjener den fortsatte udvikling af Stans karakterer og hans arv flere forskellige synsvinkler,” siger Lee til TMZ.

Endelig er Joan Celia Lee absolut ikke imponeret over Marvels behandling af Stan Lee:

”Da min far døde, hørte jeg intet fra Marvel eller Disney… Ingen kunne have behandlet min far værre end cheferne fra Marvel og Disney.”

J. C Lee arbejder selv på at filmatisere en ny superhelt, som hun skabte sammen med sin far – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Sjølle 4 år siden

Hurraaaaaa, ENDNU en Spiderman-nyhed...
Gravatar

#2 SublimeKen 4 år siden

Læste lige det her i en anden artikel som bringer samme nyhed. Gider ikke lige selv google det, så lader bare citatet være her.

"It's worth nothing his (Stan Lee) daughter made headlines before his death due to allegations that she inflicted both physical and psychological abuse upon her father, as well as her mother, Joan Lee, prior to Joan's death in July 2017"

Men kan godt huske noget med at datteren sammen med nogle andre, prøvede at kontrollere Stan Lee og alt hvad han gjorde så de kunne tjene penge på ham, hvilket gik ud over Stan Lee.
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

#1 Efter at vi er druknet i MCU nyheder de sidste mange måneder så er det da rart med lidt variation ved at høre om superhelte fra andre selskaber.

Derudover er jeg da enig med Lees datter. Med marvel i kontrol ville vi ikke have fået Logan, og jeg har ikke været interesseret i den nuværende version af Spiderman.

R-rating er måske ikke svaret på alt(næste spiderman-film bliver nok ikke R-rated), men det er rart der er nogen, der forsøger noget andet, og så brænder nælderne engang imellem.

Uanset giver dette Sony mere kontrol, op de har ikke et fastlåst skema, de bliver nød til at arbejde ud fra.
Gravatar

#4 Saveme 4 år siden

I just dont get why
Just because she think that marvel treated her father rong doesent mean that we have to lose spidy

Skriv ny kommentar: