”Guardian of the Galaxy” har klaret sig uanmindeligt godt ved biograflugerne verden over. Og nu tager de galaktiske helte så springet til tv i en ny animeret serie. Det skriver The Hollywood Reporter.

Se også: James Gunn skriver takkebrev til “Guardians of the Galaxy”-fans

Disney XD offentliggjorde fredag, at de arbejder på en animationsserie ved navn “Marvels Guardians of the Galaxy”. Marvel Studios producerer de nye eventyr med Star Lord og co. og tv-serien får premiere næste år.

”Efter at have haft hovedrollen i året største box office-succes, ønsker folk naturligvis flere eventyr med Star Lord og hans hold. Og det får de nu,” udtaler Jeph Loeb, direktør for Marvel Studios.

“Guardians of the Galaxy” er den eneste film i år, som har indtjent over 300 millioner dollars i USA, og en efterfølger er allerede annonceret med premiere til sommeren 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

http://filmz.dk/star-lord-og-co-gaar-til-tegnefilmen#new skrev:
"Guardians of the Galaxy" er den eneste film i år, som har indtjent over 300 millioner dollars i USA, og en efterfølger er allerede annonceret med premiere til sommeren 2017.


Ok det var en, for mig, overraskende detalje. Jeg var ellers af den opfattelse, at Captain America. The Winter Soldier også havde gjort det godt. Men hvis Guardians of the Calaxy vitterligt er den eneste, der indtil nu har rundet 300 millioner-mærket, så går det da vist ikke for godt for blockbuster filmene generelt.

Men er da glad for at læse, at Guardians of the Galaxy gør det så godt. Det varmer mit gamle tegnserie-hjerte.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: