“Star Wars”-komponist John Williams’ bror er kommet til at afsløre spilletiden til “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Det var næppe aftalt med Lucasfilm, at Don Williams ved et arrangement hos The Academy of Scoring Arts skulle afsløre spilletiden på “The Rise of Skywalker”.

Her afslørede John Williams’ bror, at “Star Wars: The Rise of Skywalker” formentlig bliver 135 minutter. Hvordan ved han det?

Det gør han, fordi John Williams er begyndt arbejdet med at skabe musikken til “The Rise of Skywalker”.

Og angiveligt skal “Star Wars”-komponisten levere musik til samtlige minutter af “The Rise of Skywalker” – og der bliver altså tale om 135 minutter.

Den oplysning er i den grad sandsynlig, idet “The Force Awakens” var 136 minutter, imens “The Last Jedi” var hele 150 minutter.

Don Williams’ afsløring er dog endnu ikke officielt bekræftet af Lucasfilm.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Justin 3 måneder siden

Johnny42 (9) skrev:
Efter 50+ nyheder om superhelte er det da rart der kommer nyheder om noget andet.


Helt enig
Gravatar

#12 Jeffe 3 måneder siden

Johnny42 (9) skrev:
Efter 50+ nyheder om superhelte er det da rart der kommer nyheder om noget andet.


Ja, det er lækkert. Hvis bare vi så også kunne få nogle overskrifter der giver mening.
“STAR WARS”-BRØLER: SPILLETIDEN MÅSKE AFSLØRET TIL 'THE RISE OF THE SKYWALKER'" burde være “STAR WARS”-BRØLER: SPILLETIDEN TIL 'THE RISE OF THE SKYWALKER' MÅSKE AFSLØRET".

Gravatar

#13 Johnny42 3 måneder siden

#10 Ja præcis.

Men de har nok lært det siden dengang. Det var så også i starten af internettet, hvor information godt nok blev spredt, men ikke i tilnærmelsesvist samme høje tempo som i dag. Så de er noget mere opmærksomt på dette.

Det er nok også af grundene til at episode VIII bogen først udkom flere måneder efter filmen, hvilket jeg synes var en skam, da jeg gerne ville have læst den mellem jul og nytår, som jeg gjorde med episode VII. De gør nok det samme med episode IX.
Gravatar

#14 Johnny42 3 måneder siden

Jeg har også hørt at et halvt år før den første Star Wars film udkom marvel med en tegneserie, der ud over at have nogle ekstra scener, der ikke er i filmen, men ellers fortalte samme historie, dvs sådan set spillede hele filmen.

Skriv ny kommentar: