Daisy Ridley bekræfter nu, at Lucasfilm ikke havde en overordnet plan for den nye Star Wars-trilogi – Reys identitet skiftede løbende.

Hun var i virkeligheden Rey Palpatine. Det var den store afsløring i “The Rise of Skywalker“, men sådan var det langt fra oprindeligt tænkt, da J. J. Abrams lagde fra land med “The Force Awakens”.

Rey-skuespilleren Daisy Ridley erkender nu, at hun ikke var tænkt som slægtning til Emperor Palpatine fra begyndelsen.

Det sker i et interview med Josh Gad, hvor Ridley fortæller, at den oprindelige idé var, at Rey havde en forbindelse til Obi-Wan Kenobi.

Siden forlod man den idé til fordel for, at Rey egentlig ikke var noget særligt, som blev afsløret i “The Last Jedi”.

Men den idé valgte J. J. Abrams at droppe igen med “The Rise of Skywalker”, der gjorde Rey til en Palpatine.

Læs også ‘Daisy Ridley afslører: Fik ingen roller efter Star Wars‘.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Dalgaard 3 år siden

Spoiler......
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Vi satser på, at Filmz-læsere med interesse i Star Wars har set denne film fra 2019.
Gravatar

#3 Gridlock 3 år siden

Afsløre nu vand er vådt...
Det er noget de fleste har vidst i LANG tid, at der ingen plan var.
Det værste er der var faktisk en plan, en som George Lucas have skrevet, men den valgte Kathleen Kennedy og kyle ud og istedet gå med hendes feminisme og køns politik istedet.
Resultatet var det rod vi står med nu.
Gravatar

#4 Star Trek fever 3 år siden

At der ikke var en plan er denne "triologi" det bedste eksempel på. Makværk på makværk, og selvfølgelig masser af woke og Mary Sue øjeblikke. Spild at tid og penge
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Gridlock 3 år siden

#4 Bevares du kan slippe afsted med ikke og ha nogen plan og bare finde på det hen af vejen.
Vader var originalt blot en skurk og hvad Obi-Wan sagde i Episode 4, var faktisk sandheden ikke kun fra et vist synspunkt.
Men som tiden gik og flere problemer opstod lavede Lucas en huk en hæl og klip en tå og vola så blev Vader Luke´s far.
Originalt var Leia heller ikke ment til og skulle være Luke´s søster.
Luke´s originale søster var ment til og skulle være langt væk fra det hele og Luke ville skulle bruge episode 7 til og lede efter hende og så begynde og træne hende som en Jedi.

Men fordi Lucas følte at episode 6 ville være alt for langtrukken hvis den skulle deles i 2, lavede han ende nu huk en hæl og klip en tå og så var Leia ligepludselig Luke´s søster.

Forskællen er Lucas var i stand til og få det til og virke og ikke bare virke som noget der kom ud af det blå.
Den evne havde Kathleen Kennedy ikke.
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

Hvorfor skulle hun være relateret til Obi Wan Kenobi? Så kunne hun lige så godt være relateret til Jar Jar Binks.

Jeg vil sige hun kunne lige så godt have været en Skywalker i blod, frem for datter af en klon, hvilket reelt ikke ændrede noget for hendes rejse. Og så vil jeg virkelig gerne se mere til dark Rey, som det faktisk havde været muligt at slutte The Last Jedi af med, så vi i det mindste havde fået en Empire Strike Back'sk afslutning.
Gravatar

#7 Eraz 3 år siden

Tænk at have en af tidernes største film franchises med som "havde" en kæmpe fanskare og så går man ind til en ny "trilogi" uden en vel tilrettelagt plan. Resultatet er over 50 % af fans er stået af, hvis ikke mere.

Kathleen Kennedy Burde være fyret for LÆNGST, men pga. vi lever i 2020 med politisk korrekthed så vover man ikke at fyre hende fordi hun er en "Kvinde". Og slet ikke i Hollywood som er Woke filmhovedstad No. 1 :)
Gravatar

#8 Skak2000 3 år siden

#7 Disney havde lige købt Lucasfilm og havde travlt med, at få nogle penge i kassen igen.
Derfor blev der lavet en hurtig plan for at udgive nye Star Wars film. Da det vil garantere penge i kassen.

Derfor lavede de planen med en film hver andet år og en Star Wars Story hver andet år.

Det vil skabe en stabil og løbende indtjening de næste 6 år for Disney. De så Star Wars fans som en utømmeli kilde af penge. Men Disney fik et granate chock da en af filmen floppede fælt i biografen.
Hvilket satte Star Wars Story på pause.

Lucas udgav oprindeligt Star Wars film hver 3 år for, at sikre kvaliteten da han ved der var høje forventninger til Episode 1, 2 og 3. Han tvivlede meget på sig selv om han kunne leve op til forventningerne.

Han målrettede filmen til de unge. Kombineret med at tilføje noget humor til filmen. Hvilket ikke lykkedes så godt i episode 1. (Jar Jar Binks)

Gravatar

#9 gladiator 3 år siden

Man kan klandre dem for ikke at have en plan, og/eller for at Rian Johnson fik lov til at lave det makværk af en anden verden, som TLJ var.... Den film ødelagde fuldstændig en ganske glimrende start med Force Awakens..... Og den smadrede totalt alt i Star Wars, ved konstant at skulle nedbryde diverse ting..
Rise of Skywalker var sgu hæderlig, når man tænker på hvilke tråde skulle reddes ud.
Gravatar

#10 BlackJesus 3 år siden

Eraz (7) skrev:
Tænk at have en af tidernes største film franchises med som "havde" en kæmpe fanskare og så går man ind til en ny "trilogi" uden en vel tilrettelagt plan. Resultatet er over 50 % af fans er stået af, hvis ikke mere.

Kathleen Kennedy Burde være fyret for LÆNGST, men pga. vi lever i 2020 med politisk korrekthed så vover man ikke at fyre hende fordi hun er en "Kvinde". Og slet ikke i Hollywood som er Woke filmhovedstad No. 1 :)


Istedet for at komme med dumme påstande, så se på de penge de har tjent på Star Wars. De har forlængst tjent de penge ind, som de købte Star Wars for. For Disney handler det kun om penge. Det har aldrig været en hemmelighed. De har bare pakket det ind i børneprogrammer og film, så de ser søde ud.

Skriv ny kommentar: