Død, vækket til live igen og forynget digitalt. Mark Hamills Luke Skywalker har oplevet lidt af hvert på det sidste.

Mark Hamill er klar til at lægge karakteren Luke Skywalker på hylden. Udtalelsen stammer fra et nyligt interview, skuespilleren har lavet på CBS News’ “Sunday Morning”. Her gjorde han det klart, at trods hans bidrag til at opstarte “Star Wars”-franchisen og gøre den til et verdensomspændende fænomen, er der ikke længere behov for hans karakter.

Ved uddybende spørgsmål nuancerer Hamill sit svar: “Man skal aldrig sige aldrig, men jeg ser ikke nogen grund til det”. For Hamill er der mange historier, som kan fortælles inden for “Star Wars”-universet; også uden Skywalker.

Fortællemæssigt var Skywalker også ved at have sin tid. I et andet interview med Esquire Magazine fortæller Hamill om sine oplevelser med at læse manuskriptet til “Star Wars: The Last Jedi”. Her blev han hurtigt klar over Skywalkers planlagte død og begyndte mentalt at lukke bogen på det kapitel af sin skuespilkarriere. Dog vendte han tilbage i “The Rise of Skywalker” som hologram og i en digitalt forynget udgave i “The Mandalorian”. Hvis der er planer om flere Luke Skywalker-relaterede historier (prequels/spinoffs), opfordrer Hamill til at finde en ny skuespiller med en passende alder.

Læs mere om planerne for kommende “Star Wars”-spillefilm her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 11 måneder siden

"For Hamill er han mange historier, som kan fortælles inden for “Star Wars”-universet; også uden Skywalker."


Æhhh... Er der nogen der forstår den sætning?

Skriv ny kommentar: