Kraften har healende egenskaber i Star Wars-universet – det viser ny film og serie.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Lucasfilm har skabt en forbindelse imellem Disney Plus-serien “The Mandalorian” og afslutningen på ‘Skywalker Saga’ i form af “The Rise of Skywalker”.

For i “The Rise of Skywalker” viser både Rey og Ben Solo eksempler på Kraftens healende egenskaber, da de begge ender med at hele den anden.

Men det er de ikke ene om at mestre. Det samme gælder Barnet i “The Mandalorian” – populært kendt som Baby Yoda.

I syvende afsnit af “The Mandalorian” viser Baby Yoda netop eksempel på selv samme healende egenskaber som Rey og Ben Solo.

Således er denne egenskab i Kraften nu officiel canon i Star Wars.

Læs også ‘“The Mandalorian” har reference til “Star Wars Holiday Special”‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 9 måneder siden

Den har så eksisteret længe i i old EU. Godt den er officiel canon nu. Og der dukker sådan set ikke nye force power op, men nogle der allerede findes i Legend. Nogle af disse kunne måske have været nyttige under The prequels. Til gengæld ser vi force speed, EN GANG i The Og Anton Menace men hør aldrig om den siden. Der er også flere steder den kunne være brugt, men den var måske på cooldown?

Generelt synes jeg at jedierne i The Ild Republic, i hvert fald på film, var utrolig svage, når det skulle være på toppen af deres kræfter, men alligevel taber til en simpel droid-hær. The Rise of Skywalker viser hvilke kræfter de i virkeligheden skulle have. Det man ser i The Force unleached, hvor en Star Destroyer trækkes ned fra himlen, ses af nogle for overdrevent, men jeg har altid set det som en normal ting, som alle jedier burde kunne klare(size matters not), hvis de altså selv tror på det.
Gravatar

#2 Squeszh 9 måneder siden

Så "nyheden" er, at 'the force' kan det samme i det samme i Star Wars universet, uanset om det er i film eller tv-serie... WOW... Hvilken banebrydende historie Just disker op med.... De går sgu nok snart i 'Breaking' på TV2 news!!!

Skriv ny kommentar: