Lucasfilm-chef Matt Martin ser ikke det store problem i Disneys oprydning i den officielle Star Wars-canon – det hele er alligevel fiktion.

Da Disney overtog Lucasfilm, blev der samtidig gjort hovedrent i den officielle Star Wars-canon – det såkaldte Expanded Universe blev forvandlet til et ikke-officielt ‘Star Wars Legends’, mens Disney udvalgte, hvad der nu var officiel canon.

Det var alle fans ikke lige tilfredse med. Men Lucasfilm Story Group Creative Executive, Matt Martin, mener ikke, at de sure fans bør tage sådan på vej:

”Der er en årsag til, at vi internt ved, hvad der er og ikke er canon, så vi kan holde vores linje i den officielle historiefortælling så strømlinet som muligt, men det betyder ikke, at fans ikke individuelt kan vælge, hvad de vil acceptere som sandt. Det hele er falsk alligevel, så du kan vælge lige det, du vil som del af din historie,” skriver Martin på Twitter.

Læs også ‘Disney-chef kommenterer på mulig forsinkelse af “The Mandalorian”‘.

I dag er de i alt 11 biograf-film en del af canon sammen med blandt andet “Clone Wars”-serien.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The one is back 4 år siden

far er ikke sur Han er bare skuffet
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Det er de eneste film hvor de kæmper med luýs svær, resten er irrelevant
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Og på trods af at de har visket tavlen ren, har de alligevel fucked op i det. Rey og Poe havde allerede en gang sagt hej til hinanden en gang(force Awakens novelization) før de havde deres andet "første møde" i The Last Jedi.

Jeg synes faktisk det er lidt ærgerligt at vi ikke får fortsættelsen på nogle af de story-lines fra legend, bl.a. var der planlagt en trilogi med Jaina Solo, og der er også Fel imperiet og de imperiske riddere, der hverken var jedier eller sith, men var loyale over for deres kejser.

Skriv ny kommentar: