Boba Fett The Mandaloran Sæson 2 Star Wars / Filmz.dk

Star Wars-comeback til Boba Fett – her er skuespilleren


Boba Fett genopstår i Sæson 2 af “The Mandalorian” på Disney+.

Temuera Morrison gør comeback til Star Wars-franchisen i næste sæson af “The Mandalorian”.

Morrison spillede Jango Fett i “Attack of the Clones” fra 2002, men gør nu comeback i “The Mandalorian som Boba Fett – en klon af Jango Fett.

Jeremy Bulloch spillede rollen som Boba Fett i den oprindelige trilogi, men nu overtager Temuera Morrison altså rollen, siger kilder til The Hollywood Reporter.

“The Mandalorian” udspiller sig i tiden efter den originale trilogi, hvilket betyder, at Boba Fett ikke døde i “Return of the Jedi”.

Tilbage i 2018 kom det frem, at “Logan”-instruktør James Mangold – der nu arbejder på “Indiana Jones 5” – skulle instruere en Boba Fett-film.

Filmprojektet blev dog lagt på is efter fiaskoen med “Solo: A Star Wars Story”. Nu genopstår Boba Fett altså i stedet som karakter i Star Wars-serien “The Mandalorian”.

Læs også ‘Star Wars-rygte: Hayden Christensen gør comeback som Anakin Skywalker‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får premiere til oktober på Disney Plus.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Hvis man ikke finder noget lig så kan man ikke regne med nogen er død. Nogle gange er det ikke engang nok at de bliver totalt disintegrated Det har altid været min antagelse at han kunne være i live. Men godt at se ham tilbage i serie-formatet, hvor han hører til, og ikke i en enkelt film, hvor det bare handler om ham. Hvis han bliver brugt lige så godt som IG-11, så kan det blive godt. Jeg håber ikke det kun bliver en enkelt cameo, hvor han bare dukker op for at sige hej, eller som Obi Wan ville have sagt: Hello there.
Gravatar

#2 Gorman 8 måneder siden

Jeg synes tilgengæld det er lidt fesen at han ikke er død alligevel. Skal vi så Eksempelvis regne med at Jabba også er i live.... og så kan vi blive ved ad den sti
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Gorman 8 måneder siden

Okay læste lige på Moovy at Fett åbenbart også overlevede og kravlede ud af Sarlacc i det oprindelige star wars skriftlige materiale. Så er det vel ok om end fesent :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Johnny42 8 måneder siden

#2 Maul overlevede også at blive hugget i halv. Boba Fett var beskyttet af sin Mandalorian rustning, så der skulle nok være rig mulighed for at han kunne undslippe.
Gravatar

#5 Mads47 8 måneder siden

Der til kan man også sige at The Sarlacc ikke er et monster der dræber dit bytte med det samme, det er en langsom død. Så der har altid været mulighed for at han kunne slippe ud.

I The Empire Aftermath bog serien finder en lokal "law man" på Tatooine også noget Mandalorian armor ude i ørkenen der viser tegn på at have været i kontakt med en form for syre.

Det var et spørgsmål om tid før de introduceret ham igen. Han har også lidt at leve op til. Han har altid set sej ud, men hans bedrifter var aldrig imponerende i filmene.
Gravatar

#6 HighFlyer15 8 måneder siden

Johnny42 (4) skrev:
#2 Maul overlevede også at blive hugget i halv. Boba Fett var beskyttet af sin Mandalorian rustning, så der skulle nok være rig mulighed for at han kunne undslippe.

Hvis de viser hans armor frem og hvor meget mavesyren ødelagde det så ja, så kan vi måske gå med til at han overlevede, selvom det er dumt. Gemte han sig i alle disse år af bare skam over at være blevet smidt ned i det monster?
Gravatar

#7 Mads47 8 måneder siden

#6 Han kommer ikke til at have hans armor på, som jeg skrev fandt en mand hans armor ude i ørkenen. Adwin Charu fandt og brugte resterne af hans armor i Aftermath bog serien (Canon).

Der til er der kun gået 5 år fra Return of the Jedi. Han har nok ikke gemt sig, men levet som "nomade" på Tatooine og prøvet at arbejde sig tilbage. Kunne godt forestille mig at han har beholdt noget af armoren, som hjelmene eller taget resterne tilbage.Skriv ny kommentar: