“Star Wars: Episode VII” vil foregå 30 år efter den første trilogi


Så er der endelig nye informationer om den længe ventede “Star Wars: Episode VII”. Disneys CEO, Bob Iger, har netop bekræftet, at filmen vil foregå 30 år efter begivenhederne i “Star Wars: Episode VI Jedi-ridderen vender tilbage”.

Se også: Skal den nykårede Oscar-vinder spille med i “Star Wars: Episode VII”?

Iger kan også fortælle, at optagelserne til J.J. Abrams’ længe ventede fortsættelse begynder til maj. Det er på trods af, at filmen endnu ikke har en eneste skuespiller bekræftet til projektet – hvis man da ikke tæller R2D2 med. Adam Driver og Lupita Nyong’o er dog blandt de skuespillere, der efter sigende skulle være i spil til en rolle i filmen.

Bob Iger røber også, at “Star Wars: Episode VII” vil have en trio af tre nye unge karakterer i fokus – dog i selskab med en masse gamle kendinge. Her er der formentlig tale om navne som Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford som henholdsvis Luke Skywalker, Princess Leia og Han Solo.

“Star Wars: Episode VII” vil ramme de amerikanske biografer den 18. december 2015. En dansk premieredato er endnu ikke offentliggjort.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 tricopulus 6 år siden

Fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godt den vil foregå 30 år, efter SW VI , det passer godt, fordi så er der en større fortid som karakterne kan dække og mere tid de nye karaktere/skuespillere ikke at de gamle skal glemmes , fordi det ville være ærgeligt.

Glæder mig utroligt meget til filmen :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#2 knekker 6 år siden

Ser frem til filmen
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 Doom 2: Hell on Earth 6 år siden

Please, fri os for en Episode VII, der minder om enten blot en smule Star Trek eller for meget om Episode I-II. Selvom Episode I-II er sløje, er de dog til at holde ud at se. Det er Abrams to Star Trek makværker bestemt ikke! Disney, I må og skal værne om denne franchise. Den kan ganske enkelt ikke være flere smuttere.
Doctor Last Warning
Gravatar

#4 Daywalker 6 år siden

#3 True

Mener seriøst også... Hvis jeg ser EN ENESTE lens flare, så går jeg ud af biografen i arrigskab.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#5 Baby Strong 6 år siden

#4 Uha, er overbevist om at du får dig et kort biografvisit.
Gravatar

#6 Fredag 6 år siden

# 4 Føj en trussel. Den skal nok gøre indtryk.........i Haarby Bio!
Gravatar

#7 Chronotau 6 år siden

Gad vide om Chewie er død? :(
Gravatar

#8 daneimp 6 år siden

I får lensflares i overflod! Brug de næste år på at lære at affinde jer med det.
Det fede ved at det er Abrams der skal lave SWVII er NETOP at de to nye ST film er langt, langt, laaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNGGGTTTT!!! Bedre end noget der nogensinde er kommet ud af SW-universet (selvom jeg faktisk har det ganske godt med SW) - alt sammen en subjektiv holdning selvfølgelig ;)
Gravatar

#9 compax 6 år siden

#4
Jeg håber virkelig at der er flere der deler din mening, for så kan man da håbe at man får mulighed for at se en god film i fred uden larmende poser af slik og popcorn ;)
Gravatar

#10 Doom 2: Hell on Earth 6 år siden

Rimeligt irriterende, at de skriver i nyheden, at Darth Vader dør. Hvis man nu ikke har set Return of the Jedi!
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: