Anthony Daniels ser meget gerne C-3PO som en del af “The Mandalorian” på Disney+.

Filmz har som det eneste danske medie netop talt med Star Wars-legenden Anthony Daniels, der snart igen er aktuel som C-3PO i “The Lego Star Wars Holiday Special”.

Og selv om Anthony Daniels har været med fra “Star Wars”-starten i 1977, har skuespilleren stadig drømme og ambitioner for sin gyldne droid:

”Jeg ville elske at se C-3PO i ‘The Mandalorian’. Og jeg håber, at du vil tale med producenterne for mig, fordi min telefon er åben,” siger Anthony Daniels til Filmz.

The Mandalorian” er således tidens store, nye Star Wars-succes, som er blevet hyldet af både fans og kritikere. Daniels har et bud på årsagen hertil:

”‘The Mandalorian’ tager et nyt kig og har en ny tilgang til stilen.”

Anthony Daniels erkender i samme åndedrag, at der ikke har været samme positive modtagelse af den netop afsluttede sequel-trilogi, som satte et punktum for ‘Skywalker Saga’:

”Ja, der har været diskussioner om sequel-trilogien, som vi netop har færdiggjort med ‘The Rise of Skywalker’. Der er bestemt elementer, som kan debatteres, og det, der er med Star Wars, er, at det altid har været fyldt med ting at tænke over, koncepter, idéer, meninger, moraler, om du vil. Og fans har debatteret i lang tid. Og det forstærkede fortsættelserne.”

Uenighederne og diskussionerne vedrørende Star Wars-universet er dog intet problem for Daniels, der blot har én bøn til de mange fans:

”Hav en mening. Det kan jeg lide. Jeg er ikke sikker på det, men vær venlige. Bare del det. Det er dialektik. Star Wars-fans er virkelig fans, men vær venlige over for hinanden,” slutter Daniels til Filmz.

Læs også ‘“Star Wars Rebels”-forbindelse afsløret til “The Mandalorian”‘.

“The Lego Star Wars Holiday Special” får premiere den 17. november på Disney Plus.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Nah, han kan jo ikke være med i alt. Og hvis han er med, forventer man jo også at Luke eller Leia er der.
Gravatar

#2 thomas040 3 år siden

Jeg er sikker på at Anthony Daniels ville elske at være med i alt, men bare fordi han har et stort ego, betyder det ikke at folk elsker ham.
Failure is a zero out.
Gravatar

#3 [ikke godkendt bruger] 3 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#4 larzr 3 år siden

"Filmz har som det eneste danske medie netop talt med Star Wars-legenden Anthony Daniels"...

Hmmm, Moovy.dk har også snakket med ham! :-)
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#4 Nej, der var muligvis andre danske medier til stede, men Filmz var det eneste, der talte med Daniels. Hvis andre har brugt vores spørgsmål og svar derpå, er vi naturligvis tilfredse med det.

Ovenstående svar er leveret direkte på spørgsmål fra Filmz.

Skriv ny kommentar: