Donald Glover Solo serie Disney Plus Lando Star Wars / Filmz.dk

Star Wars-rygte: “Solo”-stjerne gør comeback i serie på Disney+


Donald Glover vender angiveligt tilbage til Star Wars-rollen som Lando Calrissian.

Værterne på det normalt troværdige Star Wars-program ‘Kessel Run Radio’ kan nu afsløre en stor Star Wars-nyhed.

Hvis rygtet ellers holder stik, så vender Donald Glover tilbage i en kommende Star Wars-serie som Lando Calrissian.

Glover debuterede i rollen i “Solo: A Star Wars Story”, som skulle have været begyndelsen på en ny trilogi. Men filmen floppede, hvilket fik Lucasfilm til at kassere tanken om “Solo 2”.

Læs også ‘“Star Wars”-stjerne går ind i kampen for “Solo 2”‘.

Nu fortsætter den unge udgave af Lando Calrissian tilsyneladende i stedet i en Star Wars-serie på Disney Plus, som i tidslinjen kan være den kommende Cassian Andor-serie eller måske en egen Lando-serie.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Trilogi ligefrem? Var det ikke meningen disse Anthology film skulle være stand-alones? Solo ville have fungeret bedre som serie og ville nok også være blevet taget bedre imod. Og man behøver heller ikke forvandle alt til Trilogi er, hvis det ikke er nødvendigt og historien kan fortælles i en eller to film. Heldigvis har de ændret holdning på dette område, så de ikke er bundet op på en trilogi. Der var snak om at Obi-Wan/old Ben skulle være en trilogi, før det blev en serie. Her tror jeg også at det fungerer bedre som serie.

På serie-fronten er der også sket ændringer, så de ikke låser sig fast på 20-22 afsnit, men kan lave færre afsnit, hvis historien kan fortælles i færre afsnit.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 Ehrenreichs trefilms-kontrakt har været beskrevet flere steder: https://filmz.dk/lucasfilm-goer-han-solo-spinoff-t...
Gravatar

#3 Johnny42 8 måneder siden

#2 Nu er det jo meget normalt at skuespillere får en kontrakt på flere film. Det har Felicity Jones også. Og Hugo Weaving har også en kontrakt på flere film som Red Skull. Det er en standard ting og ikke noget der betyder at man planlægger noget større. Jeg tror de var noget længere fremme med Obi-Wan.

Skriv ny kommentar: