Den svenske skuespiller Stellan Skarsgård er blevet castet til at medvirke i fortsættelsen på “Pirates of the Caribbean”. I filmen skal han spille Orlando Blooms far, “Bootstrap” Turner.

Ifølge Aftonbladet starter Skarsgård på optagelserne af projektet til februar, og er færdig med sin del i december. ”Vi skal indspille filmen i Los Angeles og Vestindien, samt Bahamas…. Jeg spiller den gamle pirat ‘Bootstrap’ Turner… Det skal nok blive sjovt, jeg kunne godt lide den første,” siger Skarsgård.

Jerry Bruckheimer, der producerer filmene, udtalte for nyligt, at han var i forhandlinger med Geoffrey Rush om at vende tilbage som Barbossa i den tredje “Pirates of the Caribbean” film. Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightley er alle på kontrakt til at vende tilbage, sammen med instruktøren, og forfatterne til den første film.

“Pirates of the Caribbean 2” får premiere i sommeren 2006, og 3’eren forventes at være klar til 2007.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 SteeN! 17 år siden

Så vidt jeg kan huske så døde Booststrap da, efter at barbossa og hans besætning gik hen og blev "zombier/spørgelser" forhekset, ingen forlystelser eller noget... Vil filmen være en slags "1"er som skulle komme før den oprindtlige etter eller? Kan ikke helt følge med..
"Ja ja - du flyver og hvad så?"
Gravatar

#2 filmz-NeoDk 17 år siden

jeg tror det bliver sådan noget med nogle Flashback de får vidst
Gravatar

#3 maniac 17 år siden

Ja, enten må det være flash-backs... eller osse er det fordi Bootstrap selv er indbefattet af forbandelsen fra den oprindelige film, og dermed er genopstået som spøgelse?
Gravatar

#4 filmz-bullseye 17 år siden

Men forholdsvis langtid han skal være på optagelserne:

Ifølge Aftonbladet starter Skarsgård på optagelserne af projektet til februar, og er færdig med sin del i december.

Han må helt sikkert spiller en større rolle end blot i Flashback's...
Gravatar

#5 filmz-TheMatrix 17 år siden

Det vi får at vide i Pirates I er, at det sidste Barbossa plus besætning så til Bootstrap var på vej ned i dybet med en blok om benet (som de jo havde givet hampå). På daværende tidspunkt har han været omfattet af forbandelsen, da de alle jo havde været med til at stjæle skatten, så derfor er han ikke død, men levende skelet som resten af besætningen. Men forbandelsen ophæves jo i 1'eren, så hvis han skal spille med i 2'eren som en nulevende person og ikke som flashbacks, skal han altså være kommet fri nede fra dybet inden forbandelsen blev ophævet, og derved have undgået en druknedød. Dette virker bestemt sandsynligt.

At han skal filme fra fenruar til december tyder jo på, at han er med i begge film (alt tyder på både en 2'er og 3'er, som de vil skyde i rap, ligesom matrix 2 og 3), så derfor den lange produktionstid.

Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig max til disse film. Det er længe siden jeg er blevet så godt underholdt som af Pirates. Løssluppen humor i et herligt tempo, en udmærket historie, fantastisk musik, gode visuel effects og med Depp i en præstation der godt kunne have kastet en Oscar af sig.
"Get busy living, or get busy dying"
Gravatar

#6 Confused101 17 år siden

Jo det er flashbacks. Kan ikke huske om det er her på siden jeg har læst det eller andre steder. Som der også står i nyheden er der forhandlinger i gang med at få Geoffrey Rush tilbage, og han overlevede ikke 1'eren...så der er et bevis på det er flashbacks.
Gravatar

#7 filmz-Munk 17 år siden

Lyder godt!! Kan ikke vente!
"Sound editing is a lot like sex. Its usually done alone, late at night and with a lot of electronic gadgets."
- Steve Carell
Gravatar

#8 myggen 17 år siden

#6: Beviser det så også, at Keira Knightley, Johnny Depp osv. også kun er med i flashbacks ?
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#9 Pissed_Squirrel 17 år siden

Så vidt jeg husker begår besætningen mytteri efter Jack har fortalt Barbossa hvor skatten er og det ville Bootstrap ikke være med til og derfor sender de ham på tur til bunden.
Gravatar

#10 Jay El 17 år siden

#9 Det passer jo ikke med, at Bootstrap har sendt Will en mønt i en kæde.

Skriv ny kommentar: