Den svenske skuespiller Stellan Skarsgård er blevet castet til at medvirke i fortsættelsen på “Pirates of the Caribbean”. I filmen skal han spille Orlando Blooms far, “Bootstrap” Turner.

Ifølge Aftonbladet starter Skarsgård på optagelserne af projektet til februar, og er færdig med sin del i december. ”Vi skal indspille filmen i Los Angeles og Vestindien, samt Bahamas…. Jeg spiller den gamle pirat ‘Bootstrap’ Turner… Det skal nok blive sjovt, jeg kunne godt lide den første,” siger Skarsgård.

Jerry Bruckheimer, der producerer filmene, udtalte for nyligt, at han var i forhandlinger med Geoffrey Rush om at vende tilbage som Barbossa i den tredje “Pirates of the Caribbean” film. Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightley er alle på kontrakt til at vende tilbage, sammen med instruktøren, og forfatterne til den første film.

“Pirates of the Caribbean 2” får premiere i sommeren 2006, og 3’eren forventes at være klar til 2007.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Confused101 17 år siden

#8 Hvad snakker du om? De overlevede begge.
Gravatar

#12 myggen 17 år siden

#11: Ja, det ved jeg godt :)

Måske misforstod jeg hvad du mente. Mente du, at det at Geoffrey Rushs figur ikke overlevede, beviser at han (GF) er med i flashbacks ?
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#13 Confused101 17 år siden

#12 Præcis. Hvis figuren ikke er i live må han givetvis være med i flashbacks - han så ganske overbevisende død ud i mine øjne...selvom det selfølgelig er Hollywood og både Jason, Chucky og Freddy har virket færdige et par gange. Men jeg tror ikke genren Pirates er i, laver den slags fis, og derfor regner med den eneste logiske konklusion er flashbacks.
Gravatar

#14 filmz-Glory 17 år siden

#13 Du har måske ikke hørt om, at man både kan være med i flashbacks og i selve handlingen??
"Jeg skælver for mit land, når jeg tænker på, at Gud er retfærdig."
Thomas Jefferson
Gravatar

#15 Confused101 17 år siden

#14 Forklar mig hvordan...måske sover jeg i timen. Hvis vi antager at han stadig er ligeså stendød som han var i slutningen af 1'eren, har jeg ærligt talt lidt svært ved at forestille mig ham springe rundt i historien på andre måder end flashbacks, siden (mig bekendt) er dette ikke en decideret prequel eller en forsættelse af "weekend med Bernie".

Skriv ny kommentar: