“Salem’s Lot” får sandsynligvis en ny premiereplatform.

Warner Bros. lider ifølge Variety nye konsekvenser af SAG-AFTRA-strejken, der har sat de fleste produktioner i USA på pause. Strejken har nemlig skabt et større behov for indhold på filmstudiets streamingtjeneste HBO Max.

Det betyder ifølge det amerikanske medies kilder, som er tæt på situationen, at vi kan forvente at se enkelte film, der oprindeligt har været planlagt til en biografpremiere, rykke til HBO Max i stedet. Én af disse film er tilsyneladende Gary Daubermans Stephen King-adaptation “Salem’s Lot”, der har danske stjerne Pilou Asbæk på rollelisten. En talsperson fra filmstudiet har dog fortalt Variety, at der endnu “ikke er blevet taget en beslutning om filmens fremtidige distributionsplaner”.

Læs også: “Mike Flanagan tilføjer Chiwetel Ejiofor, Jacob Tremblay og Karen Gillan til Stephen King-adaptationen ‘The Life of Chuck'”

Filmen, der også har stjerner som Lewis Pullman og Alfre Woodard på rollelisten, handler om en forfatter, der rejser hjem til sin hjemby, Jerusalem’s Lot, blot for at indse, at den er fyldt med vampyrer. James Wan har været producer på filmen gennem sit produktionsselskab Atomic Monster.

Filmen, der oprindeligt skulle have haft premiere i september 2022 blev oprindeligt udskudt grundet Covid 19-komplikationer, og siden er den blevet fjernet helt fra WB-programmet, hvorfor den altså ikke har nogen premieredato i skrivende stund.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: