Mike Flanagan har samlet sig et imponerende cast til hans næste film, “The Life of Chuck”.

Den amerikanske filmskaber hviler ikke ligefrem på laurbærrene. For knap to uger siden fik vi instruktørens seneste formidable og groteske horrorserie “The Fall of the House of Usher”, men han er allerede godt i gang med optagelserne af sit næste projekt: en filmfortolkning af Stephen Kings “The Life of Chuck”.

Filmen har indgået en foreløbig aftale med skuespillerforbundet SAG-AFTRA, hvorfor optagelserne er godkendt under unionens strejke. Det betyder også, at vi kan få nys om, hvem der har sluttet sig til projektet, og nu kan Deadline rapportere om tre nye navne på rollelisten: “12 Years a Slave”-stjernen Chiwetel Ejiofor, “Guardians of the Galaxy”-stjernen Karen Gillan og “Doctor Sleep”-talentet Jacob Tremblay.

Stephen King-fortællingen “The Life of Chuck” giver os historien om Charles “Chuck” Krantz i tre dele fortalt i omvendt kronologisk rækkefølge. Historien begynder ved hovedpersonens død som følge af en tumor i hjernen, mens den slutter i hans barndomshjem, som muligvis er hjemsøgt.

“Loki”-stjernen Tom Hiddleston kan ses i rollen som Chuck, mens Mark Hamill, der netop har haft sin Flanagan-debut i den ovennævnte Netflix-serie spiller en karakter ved navn Albie.

Læs også: “Mark Hamill udtaler: ”Star Wars’ har ikke længere brug for Luke Skywalker'”

“The Life of Chuck” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jake51 7 måneder siden

“Loki”-stjernen Tom Hiddleston kan ses i rollen som Chuck, mens Mark Hamill, der netop har haft sin Flanagan-debut i den ovennævnte Netflix-serie."
Der mangler lissom noget til sidst i sætningen...

Skriv ny kommentar: