Instruktøren Steve Carr (“Daddy Day Care”, “Next Friday”) er blevet sat til at stå bag Columbia Pictures’ nye komedieprojekt “Mall Cop”, som Kevin James (“Kongen af Queens”) både skal producere og spille hovedrollen i.

Historien følger en blid og rolig sikkerhedsvagt i et storcenter, som bliver kastet ud i rollen som uforvarende actionhelt, da organiserede tyve overtager centeret. Steve Pink (“High Fidelity”) har finpudset manuskriptet, der oprindeligt blev skrevet af James i samarbejde med Nick Bakay.

Adam Sandlers produktionsselskab, Happy Madison, producerer filmen sammen med James, Jeff Sussman og Todd Garner. Produktionen går i gang i begyndelsen af det nye år.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 filmz-staermose 14 år siden

Er det bare mig, eller lyder det som Die Dard? Nu er Mclane bare temmelig overvægtig. Hvis der kommer scener i luftskakte, bliver det nok ikke helt det samme ;)
Gravatar

#2 Noccio 14 år siden

Die Dard simpelthen? :p hehe.. Så vidt jeg husker var Die Hard ikke en komedie.
Gravatar

#3 HonoDelLoce 14 år siden

Men der er da mulighed for at der kan forekomme massive referencer til Die Hard :D Ikke mindst den første af dem :)

Hmm - I'm actually kinda hoping for that, på en eller anden måde :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 Noccio 14 år siden

Hehe, jeg tror Kevin James kan lave en solid yippie-kay-ye imitation :p
Gravatar

#5 filmz-staermose 14 år siden

-> #2
Måske ikke en komedie som f. eks andre film Kevin James. Men Jeg grinte da en masse gange undervejs. Denne her bliver nok mere sjov og mindre anktion, men for mig lyder det som den samme historie.
Gravatar

#6 the_paki_don 14 år siden

#2

Det ville have været bedre med "Die Lard"...
Gravatar

#7 filmz-t89 14 år siden

Lyder superfedt, er helt vild med Kevin James. Kunne blive en sjov spoof film, jeg mener Die Hard scenerne med Kevin James i luftskakterne, jeg mener jokesene skriver nærmest sig selv.

Skriv ny kommentar: