Den populære “Ocean’s Eleven”-instruktør Steven Soderbergh har længe flirtet med ideen om at pensionere sig selv som filmmager, dog uden at han har kommet med noget konkret alternativ.

Se også: Steven Soderbergh og Channing Tatum laver stripper-film.

Indtil nu har planen været at instruere yderligere tre film: “The Man from U.N.C.L.E.”, der baseres på spion-serien af samme navn fra 1960’erne, “Magic Mike”, som baseres på Channing Tatums tid som mandlig stripper, og en biografifilm omkring Liberace med Michael Douglas.

Nu har Soderbergh imidlertid endelig givet lyd fra sig om, hvad han egentlig vil lave, når nu han dropper filmbranchen – han vil være maler.

Med et glimt i øjet udtaler Soderbergh dog samtidig, at hvis karrieren som maler slå fejl, og han kommer i pengemangel, så kan han jo altid vende tilbage og lave endnu en “Ocean’s”-film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 skittlez 11 år siden

Han må sgu gerne blive ved i mange år endnu (og gør det sikkert også). Soderbergh er konstant en af den mest interessante amerikanske instruktører. Han fungerer lige så godt i små, smalle indie-film som i store studieproduktioner, og han elsker at udfordre og udforske mediet. Så jeg ville hade hvis der ikke minimum var en 10-20 film tilbage i ham :)
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#2 Coldesser 11 år siden

Han kan da lige vove på at trække sig tilbage. Han er en af de mest interessante instruktører i øjeblikket.

Skriv ny kommentar: