Steven Spielberg har netop afsluttet første del af sit arbejdet på “The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn”, der har bestået af 32 dages performance-capture-optagelser.

Peter Jackson overtager nu projektet og vil i de næste 18 måneder fokusere på filmens omfattende special effects, der laves af Jacksons firma Weta, som også stod bag effekterne i “Ringenes herre”-filmene.

Jackson er samtidig i gang med de tidlige forberedelser til den næste film i “Tintin”-filmserien, der er tiltænkt som en trilogi. Fortsættelsen har dog endnu ikke fået endeligt grønt lys af filmselskabet, og de tre film vil derfor ikke blive lavet back-to-back, hvilket først var planen.

Om der følger flere film efter “The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn” afhænger i høj grad af manuskriptet. Samtidig kommer det muligvis til at spille ind, hvordan publikum tager imod den første film, der har et budget på 120 mio. dollars. Filmselskabet har haft visse bekymringer, idet tegneseriefiguren Tintin langt fra er ligeså kendt og populær i USA som i Europa.

Hvis der kommer flere film om den unge reporter og hans tro følgesvende Terry og Kaptajn Haddock, forventes det, at Peter Jackson vil stå bag kameraet på i hvert fald film nummer to samt have ansvaret for alt special effects-arbejdet. Det er derfor uvist, hvilken rolle Steven Spielberg vil indtage videre i “Tintin”-franchisen.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Antlion 13 år siden

Jeg tvivler på, at jeg bliver specielt positivt begejstret for filmen, men det er helt klart én af de film, som jeg ser mest frem til de kommende år. Desuden tror jeg ikke, at filmen bliver en speciel kommerciel succes, hvilket jo får stor betydning for de kommende film.

"Le Secret de la Licorne" har altid været et af mine yndlings Tintin-albums, så jeg håber virkeligt ikke, at Spielberg og Jackson voldtager denne klassiske historie!
Gravatar

#2 tranberg 13 år siden

Dette er den film jeg føler mest ambivalens overfor i mange, mange år.
Jeg elsker Tintin, jeg elsker Steven Spielberg og jeg elsker Peter Jackson - men som en blanding? ARH!?
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 SpielbergFreak 13 år siden

Motion capture mig et vist sted! Føj øv forbandet møg!!!

Elsker de to gutter og elsker Tintin, men som en omgang CGI-beowulf-polarexpress-farce bliver det næppe en succes!

LAV RIGTIGE FILM TAK!
Gravatar

#4 filmz-proprius 13 år siden

Jeg glæder mig nu helt vildt,
Spielberg + Jackson + Edgar Wright + Simon Pegg & Nick Frost + Andy Serkis = !!

Selvfølgelig bliver det ikke det samme som tegneserien, men sådan er det jo altid. Derfor kan filmen jo godt blive god, ligesom der også findes nogle gode Batman film.
Gravatar

#5 tranberg 13 år siden

#4

Synes ikke det er et godt argument for, at Tintin-filmen bliver god. At filmatisere Batman-tegneserien til real-time film er helt anderledes og meget nemmere end at bringe belgiske Hergés Tintin til en amerikansk motion-capture.

At filmen skal blive ligesom tegneserien, tror jeg da, er et af de mål som Spielberg og Jackson stiler i mod.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#6 dfms 13 år siden

Steven Spielberg har netop afsluttet første del af sit arbejdet på "The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn", der har bestået af 32 dages performance-capture-optagelser.


Ja der er sgu ikke meget ved at lave film i dag. :-(
Gravatar

#7 filmkorn.dk 13 år siden

Jeg har det stadig underligt med det projekt. Tror ikke på at det bliver en succes. Og det gør filmselskabet så åbenbart heller ikke, når de ikke vil lade to mastodont-instruktører filme dem back-to-back. Jeg synes ikke det der Motion Capture-halløj er særlig fedt, men lad os nu se om de ikke finder på noget der ser vildt sejt ud. Men hvorfor dog ikke lave det som en intens live action film baseret på Tintin?
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 filmkorn.dk 13 år siden

I øvrigt tror jeg Andy Serkis bliver genial som Kaptajn Haddock. Han viste jo, at han kan spille en særdeles vrissen sømand i King Kong.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#9 moulder666 13 år siden

Ærligt talt tror jeg nu, at disse film fungerer bedre i teorien end i virkeligheden - der er i hvert fald en god håndfuld elementer, jeg ikke rigtigt kan se for mig.

F.eks:

Kaptajn Haddock. For 15-20 år siden var det ret "frækt" og meget specielt at han bandede og svovlede som han nu gjorde. Den dag i dag...ikke helt så meget. Det gør, at de enten kan gøre det til en 18+ film og lade ham rigtigt bande igennem (hvilket nok vil virke forkert)eller lade ham kalde folk for "forbaskede landkrabber" og lignende...og jeg kan bare ikke se, hvordan det IKKE kommer til at virke kunstigt.

Tournesol. De skal nok tilføje en del, for at det bliver en interessant personlighed - der har været et utal af "distræte videnskabsmænd" i film de sidste mange år, og igen er jeg i tvivl om hvordan de kan få det til at virke naturligt.

Dupont & Dupont. Well...klodsede tvillinger, der taler i munden på hinanden....

Generelt er jeg nok bare i tvivl om, hvorvidt konceptet kan overleve springet til det store lærred (og motion capture?) eller om det ender med at blive en parodi på sit oplæg, hvilket ville være pokkers trist.

Nåja...i det mindste er der masser af talent tilknyttet det...så vi får se.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 elwood 13 år siden

Håber på en fremvisning af deres tegnebogs tyveri forsikrings digenot, det er satme en sjov scene fra Tin Tin filmene.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: