I sidste måned blev det annonceret, at Steven Spielberg og DreamWorks havde trukket sig fra en amerikansk genindspilning af den koreanske “Oldboy”, og nu har Spielberg sagt nej tak til at instruere en ny film baseret på Mary Chases Pulitzer-prisvindende teaterstykket “Harvey”, som første gang blev filmatiseret i 1950 med Jimmy Stewart og Josephine Hull i hovedrollerne.

“Harvey” følger en elskværdig excentriker, Elwood P. Dowd, og hans venskab med en 2 meter høj usynlig kanin. Historien omhandler de to, og hvordan de påvirker resten af familien og det omkringliggende samfund.

Spielberg har brugt en stor del af det forgangne år på at forberede projektet, men efter at han forgæves havde forsøgt at overtale først Tom Hanks og siden Robert Downey Jr. til at påtage sig filmens hovedrolle, stod han uden nogen skuespiller, han var tilfreds med til rollen.

Dertil delte han og romanforfatteren Jonathan Tropper, der manuskriptdebuterer med “Harvey”, angiveligt heller ikke samme vision for projektet, hvilket nu har resulteret i, at Spielberg søger nye græsgange. Filmstudiet 20th Century Fox vil dog indtil videre fortsætte med den nye udgave.

Se også: Steven Spielberg og Will Smiths remake af “Oldboy” aflivet.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 ducktorwho 12 år sidenjonasgr (10) skrev:

Men han har vel lige en Tintin film han skal lave først.Ja, og heldigvis fik han ikke lokket Steven Moffat med på flere af dem. Han har vigtigere ting at lave =)

Skriv ny kommentar: