I sidste måned blev det annonceret, at Steven Spielberg og DreamWorks havde trukket sig fra en amerikansk genindspilning af den koreanske “Oldboy”, og nu har Spielberg sagt nej tak til at instruere en ny film baseret på Mary Chases Pulitzer-prisvindende teaterstykket “Harvey”, som første gang blev filmatiseret i 1950 med Jimmy Stewart og Josephine Hull i hovedrollerne.

“Harvey” følger en elskværdig excentriker, Elwood P. Dowd, og hans venskab med en 2 meter høj usynlig kanin. Historien omhandler de to, og hvordan de påvirker resten af familien og det omkringliggende samfund.

Spielberg har brugt en stor del af det forgangne år på at forberede projektet, men efter at han forgæves havde forsøgt at overtale først Tom Hanks og siden Robert Downey Jr. til at påtage sig filmens hovedrolle, stod han uden nogen skuespiller, han var tilfreds med til rollen.

Dertil delte han og romanforfatteren Jonathan Tropper, der manuskriptdebuterer med “Harvey”, angiveligt heller ikke samme vision for projektet, hvilket nu har resulteret i, at Spielberg søger nye græsgange. Filmstudiet 20th Century Fox vil dog indtil videre fortsætte med den nye udgave.

Se også: Steven Spielberg og Will Smiths remake af “Oldboy” aflivet.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Kaizer Soze 14 år siden

Vildt at man kan afvise Spielberg!
Gravatar

#2 Highland Park 14 år siden

#1: De har haft deres grunde:
http://www.variety.com/article/VR1118012212.html?categoryid=13&cs=1&ref=bd_film skrev:
Spielberg’s first choice was Tom Hanks, but the actor who is often regarded as a modern day Stewart wanted no part of taking over a role played by the iconic star. Spielberg and Fox spent several months courting Robert Downey Jr. While the star didn’t commit, he made suggestions on rewrites of the Jonathan Tropper script. He and Spielberg never found themselves in creative sync on the script, and the director finally called the whole thing off.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 Kaizer Soze 14 år siden

Og?
Gravatar

#4 Kaizer Soze 14 år siden

Det er ikke scorsese vi snakker om eller fincher...men Spielberg ;)
Gravatar

#5 MMB 14 år siden

Scorsese>Spielberg
Gravatar

#6 Knuden 14 år siden

Lav nu bare en Jurassic Park 4 gamle dreng, og så kan du finde på andre seriøse og alternative projekter efterfølgende ^^
Gravatar

#7 filmz-Bruce 14 år siden

"... wanted no part of taking over a role played by the iconic star."

Cadeau Tom Hanks!!! Hvorfor fanden lave Harvey når den er fejlfri i den gamle version! Og få nu hovedet ud af røvhullet og tag kevlar dragten og den skudsikre vest af, hr. Spielberg. Hellere bygge en ny terminal med en kedelig ungarer. Det var i det mindste originalt!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 misuma 14 år siden

Jeg får pludselig en ubændig lyst til at Mr Spielberg skal lave en simpelt thriller som en af hans første film ala The Duel.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 keitel 14 år siden

Sig mig skulle han ikke lave en film om Abraham Lincoln med Liam Neeson i hovedrollen, er den sat i bero også, eller er det noget jeg har misforstået?
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 14 år siden

#9 Jeg vil da håbe at det bliver til noget. Sådanne projekter kan Spielberg sgu finde ud af at lave. Jeg mener at det var Liam Neeson som skulle spille Lincoln.

Men han har vel lige en Tintin film han skal lave først.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: