Steven Spielberg, der er kendt for at have instrueret “E.T.”, en af de mest populære børnefilm overhovedet, vil nu lave endnu en film i genren. Filmen er baseret på børnebogen “The BFG”, der på dansk har titlen “Sofie og Den Store Venlige Kæmpe”, som er skrevet af “Charlie og chokoladefabrikken”-forfatteren Roald Dahl.

Se også: Tom Hanks får hovedrolle i koldkrigsdrama – Spielberg instruerer muligvis

Bogen handler om den forældreløse Sofie, der en nat i heksetimen bliver bortfør af SVK – den store venlige kæmpe, som samler på drømme. Sammen beslutter de sig for at gøre oprør mod Barnegnaskeren, Kødklumpæderen og Knogleknuseren.

“The BFG”, der vil blive en en live-action-film, forventes at starte produktionen i 2015 for derefter at få premiere i 2016. Rygterne går dog på, at Spielberg først vil instruere en lidt mindre film, inden han går i krig med børnefilmen. Det kan meget vel vise sig at blive koldkrigsdramaet om advokaten James Donovan, der bliver spillet af Tom Hanks.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Nancy 7 år siden

Jeg kan huske at jeg så tegnefilmen mange gange, som barn. Selvom den skræmte mig fra vid og sans, elskede jeg den inderligt. De onde kæmper var nogle nasty motherfuckers.
"It's not a significant bullet." - Werner Herzog
Gravatar

#2 Riqon 7 år siden

Lyder meget Spielbergsk.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 7 år siden

Doom 2: Hell on Earth (3) skrev:
BFG?

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20091120221110/...


Jeg tænkte præcis det samme! At lave en børnefilm der hedder The Big Fucking Gun lyder som en fantastisk ide!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: