Mads Mikkelsen My Saga Payne Netflix Danmark droppet / Filmz.dk

Stor Oscar-film med Mads Mikkelsen droppet – skulle have optaget i Danmark


Storfilm fra Netflix med Oscar-ambitioner aflyses – Mads Mikkelsen skulle have været på optagelser i Danmark.

For en måned siden kom det frem, at Netflix var på vej med en storfilm med Mads Mikkelsen i hovedrollen instrueret af den dobbelte Oscarvinder Alexander Payne (“Sideways”, “The Descendants”).

Mads Mikkelsen skulle spille en dansk journalist, der tager på roadtrip med sin teenagerdatter på tværs af USA, imens han skriver på en historie til en avis

Der var tale om en filmatisering af Karl Ove Knausgaards rejseartikler “My Saga”, men nu har Knausgaard fortrudt projektet, skriver Deadline.

“My Saga”-filmatiseringen skulle have været på optagelser i blandt andet Danmark i denne måned, men nu er projektet altså lagt på is.

Netflix havde ellers filmen som én af streaming-tjenestens award-satsninger til 2020.

Læs også ‘Caroline Wozniackis mand laver Netflix-film – Will Smith spiller hovedrollen‘.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Når en film ikke er færdigproduceret kan man aldrig snakke om en Oscar film, og når filmen så bliver droppet kan man da slet ikke.

Selv film hvor man lister stjerne-nævne op, stjerne-instruktører, stjerne-manuskriptforfattere, stjerne-skuespillere, stjerne-historie kan man heller ikke snakke om det for det ender ikke altid ud i noget godt.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 ret sikker på inden man begynder productionen, har man besluttet om man har oscar ambitioner omkring filmen eller ej, det er sikkert en del af salgstalen til skuespillere og samarbejds partnere...så nej det vil jeg ikke give dig ret i, man kan sagtens snakke om det, om de ambitioner man har om det, om de bliver opfyldt kan man ikke vide, men snakke om ambitionerne er sådan film bliver lavet :)
Gravatar

#3 Nagash 1 år siden

Man kan sagtens snakke om det, men at kalde det en Oscar-film er stadig noget vrøvl. Man kan kalde det en Oscar-film, den dag den får en nominering, ikke et sekund før.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 måske men det er der jo så heller ikke nogen der gør :)
Gravatar

#5 Gorman 1 år siden

#4 jo, i overskriften på nyheden :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 woops fair nok :)

Skriv ny kommentar: