Vi ved endelig, hvornår vi kan se Eleven, Mike, Hopper og resten af holdet igen – men desværre ved vi nu også, at vi snart må vinke farvel.

Det er snart tre år siden, vi sidst var i Hawkins, den lille by, der nu tre gange er blevet hærget af den dystre dimension, ‘The Upside Down’. Heldigvis skal vi ikke vente længe, før vi vender tilbage.

Netflix og Duffer-brødrene – seriens skabere – har nemlig annonceret, at sæson 4 opdeles i to, så Del 1 får premiere den 27. maj, og Del 2 får premiere den 1. juli. At opdele sæsonen er ikke noget, vi har set før i “Stranger Things”-regi, og brødrene begrunder det bemærkelsesværdige valg med, at sæsonens længde er ‘næsten dobbelt så lang som nogen tidligere sæson’, og at de gerne vil give os den ‘så snart som muligt’.

Læs også: “Ny ‘Stranger Things’-trailer teaser en eksplosiv Sæson 4”

Som brødrene skriver, er Sæson 4 dog også ‘begyndelsen på slutningen’. Sæson 5 bliver nemlig den sidste i serien – fuldstændig i stil med, hvad serieskaberne selv forestillede sig, da de først begyndte at producere serien.

Intet er dog så galt, at det ikke er godt for noget. Ifølge instruktørerne kan vi nemlig meget vel vende tilbage til “Stranger Things”-universet før eller siden. Brødrene skriver:

“Der er stadig mange flere spændende historier at fortælle inden for “Stranger Things”-verdenen; nye mysterier, nye eventyr, nye uventede helte.”

I fremtiden kan vi altså sandsynligvis få en form for “Stranger Things”-spinoff eller -udvidelse – og det er der med garanti masser af fans, der vil glæde sig til.

Du kan læse brevet fra Duffer-brødrene og se sæsonens nyeste postere herunder.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Reborn Sith 5 måneder siden

Synes ikke at det giver mening at dele den op, når der blot er 6 uger imellem del 1 og del 2.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Johnny42 5 måneder siden

Reborn Sith (1) skrev:
Synes ikke at det giver mening at dele den op, når der blot er 6 uger imellem del 1 og del 2.

Det gør alle andre streamingtjenester jo også. Her er det bare i måske 8 eller 10 bidder, hvor de sender et afsnit om ugen.

Måske netflix har fundet ud af at det ikke er så smart at frigive det hele på en gang, så det bliver binge-watched på en weekend og herefter hurtigt glemt. Der kommer nok en cliffhanger efter første halvdel, så der bygges buzz op til anden halvdel.
Gravatar

#3 Reborn Sith 5 måneder siden

#2 Først vil jeg mene, at hvis serien er god, bliver den ikke glemt. Mener at jeg så Breaking Bad på omkring 3 uger. Og i min verden er det verdens bedste serie.
Men i dette tilfælde er jo 6 uger imellem de 2 dele. Og med 1 afsnit om ugen, kan der jo højst være 5 afsnit ialt, det giver en pause på 1 uge. Hvis man altså kan kalde det for en pause.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: