“Stranger Things” Sæson 4 nærmer sig, og med den får vi både nye lokationer, nye udfordringer og et løfte om ‘den bedste spring break nogensinde’.

Vi er ikke længere i Hawkins, Indiana. Det har flere af de seneste trailere vist os. Først fik vi afsløret, at David Harbours politichef Jim Hopper var fanget i Rusland efter handlingerne i sidste episode af Sæson 3.

Læs også: “Få en forsmag på ‘Stranger Things’ Sæson 4 i nyt sneak peek”

Nu bliver vi med den nye trailer introduceret til Elevens (Millie Bobby Brown) liv i Californien, hvor hun nu bor sammen med Byers-familien, Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) og Joyce (Winona Ryder). Hun står dog over for sit første spring break, hvor hun skal ses med Mike (Finn Wolfhard) og resten af slænget, men det bliver tilsyneladende ikke, som hun havde håbet.

Det er snart to og et halvt år siden, vi sidst så til Duffer-brødrenes successerie, men hvis traileren er noget at gå efter, er der kun gået 185 dage for karaktererne.

Forhåbentlig skal vi dog ikke vente meget længere, før vi genbesøger ‘The Upside Down’. Vi ved nemlig, at serien får premiere engang i 2022, men mere præcist er desværre ikke officielt endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: