Hundene bliver sluppet løs.

Filmverdenens interesse for kæledyr er ikke til at tage fejl af. Med film “Kæledyrenes Hemmelige Liv”, “A Dog’s Journey” og “Strays” er det især hundene, som bliver omdrejningspunktet. Spørgsmålet er, om filmens appelerer til børn eller et voksent publikum.
Genndy Tartakovsky har annonceret endnu en hundefilm, og, ligesom “Strays”, er den ikke for børn. Animationsfilmen “Fixed” handler om en vovse, som drager ud på en sidste vild aften, inden den skal steriliseres. Hundenes stemmer låner leveres af erfarne skuespillere fra komediegenren; heriblandt Adam Devine, Idris Elba og Kathryn Hann.
Devine spiller hovedrollen som Bull: Hunden, der står over for den lille snip med saksen. Elba er hans kammerat: Den allerede steriliserede Rocco, og Hann lægger stemme til den lumre showhund Honey.
Udover Devine, Elba og Hann inkluderer castet daværende “Saturday Night Live”-stjerner Beck Bennett, Fred Armisen og Bobby Moynihan; komiker Michelle Buteau og River Gallo.
“Fixed” rammer en milepæl: Filmen bliver Sony Pictures Animations første komedie, som har fået en amerikansk R-rating. Tartakovsky indrømmer også, at projektet har været længe undervejs. Allerede i 2009 blev projektet pitchet. Siden er filmen gået igennem flere ændringer: Fra 3D-animation til den nuværende 2D-animation.
“Fixed” blev præsenteret på Annecy International Animated Film Festival and Market med et par klip. Modtagelsen blandt publikum var positiv; med mange af de fremmødte skraldgrinende.
 “Fixed” får premiere til september.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: