Den Emmy-vindende skuespiller og manuskriptforfatter er den seneste tilføjelse til “Indiana Jones”-franchisen.

Harrison Ford har tidligere gjort det klart: “Indiana Jones and the Dial of Destiny” bliver den sidste film, hvor han kommer til at varetage i rollen som den eventyrlige arkæolog. Sandsynligheden for at franchisen bliver lagt på hylden, er dog minimal. Der er lige nu tale om en spin-off serie, som er under udvikling til streamingtjenesten Disney Plus. Ligeledes har der været spekulationer om, hvorvidt Phoebe Waller-Bridge, som spiller Indys guddatter i den kommende spillefilm, skal bære sagaen videre.

Waller-Bridge bekendte i et interview med Deadline, at hun ikke selv er blevet spurgt. At hun skulle bære fanen videre, er en helt ny mulighed for hende. Hendes fokus er lige nu på at finde en løsning i forbindelse med den aktuelle forfatterstrejke i Hollywood. Hvis uenighederne løses, prioriterer hun sit arbejde med Amazons kommende adaptering af “Tomb Raider”. Waller-Bridge har fået til opgave at skrive en tv-serie, som skal ledsage et “Tomb Raider”-univers bestående af film, serier og spil. Waller-Bridge har været rigtig glad for at være med i “Indiana Jones & the Dial of Destiny”, men hun har ikke planer om at gøre mere inden for franchisen.

“Indiana Jones and the Dial of Destiny” får dansk premiere den 28. juni 2023. Se traileren for filmen nedenunder:Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: