Vin Diesel-filmen “Bloodshot” ryger direkte på ‘video on demand’ efter corona-lukninger af de amerikanske biografer.

Flertallet af de amerikanske biografer er i løbet af ugen blev lukket ned på grund af coronakrisen. Det får nu Sony Pictures til at reagere.

“Bloodshot” med et budget på 45 millioner dollars fik amerikansk premiere fredag den 13. marts, men er blevet fanget af de mange biograf-lukninger – derfor sælger Sony ingen billetter.

Vin Diesel-filmen skulle have været begyndelsen på en helt ny superhelte-franchise baseret på Valiant-tegneserierne, men de drømme bliver nu sandsynligvis knust af coronavirussen.

Således har “Bloodshot” endnu ikke rundet 10 millioner dollars i billetsalg, hvilket nu skal stimuleres omgående af en VOD-release fra den 24. marts.

Prisen bliver 19,99 dollars for VOD-streaming af “Bloodshot” – den samme pris, som Universal har besluttet at tage for “The Invisible Man”, “Emma”, “The Hunt” og “Trolls 2” i USA.

Sony Pictures i Danmark har endnu ikke afgjort, om “Bloodshot” også får omgående dansk VOD-premiere.

Tidligere på måneden blev den danske biografpremiere på “Bloodshot” således udskudt til den 16. april, hvilket kan få den danske Sony-afdeling til at afvente coronasituationen med håb om en hurtig genåbning af de danske biografer efter påske.

Sony Pictures-chef Tom Rothman understreger da også, at VOD-premieren til “Bloodshot” ikke skal opleves som et permanent brud med biografernes eksklusivitet:

”Sony Pictures er bestemt engageret i biografvisninger, og vi støtter vinduer. Dette er en unik og overordentlig sjælden situation, hvor biografer er blevet anmodet om at lukke ned for det fælles bedste, og ‘Bloodshot’ er lige nu ikke tilgængelig,” udtaler Rothman ifølge Deadline.

Læs også ‘Biograf-film kan snart streames i Danmark – her er prisen‘.

Filmz kunne i går afsløre, at Universal Pictures i morgen som de første bryder med det danske biografvindue på grund af coronakrisen.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 måneder siden

Hvis den ryger på VOD i Amerika nu, så kan de lige så godt gøre det samme i Danmark, for når den først forventes i biograferne til den 16. april, vil det være for sent - til den tid vil filmen dermed allerede være spredt over hele Internettet.
Skal de nå, at tjene lidt på den, så skal det være nu.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?

Skriv ny kommentar: