20th Century Fox har i forbindelse med den kommende animationsopfølger “Ice Age 3” (“Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”) sammensat en ny kortfilm, der udspiller sig i den populære forhistoriske franchise. Kortfilmen hedder “Surviving Sid” og kan ses her.

I modsætning til franchisens tidligere kortfilm er hovedpersonen denne gang ikke den hårdtprøvede og agernafhængige gnaver Scrat, men derimod den originale trios lidet respekterede dovendyr Sid (John Leguizamo), der tager en flok skolebørn med på en campingtur. Scrat har dog en lille cameo-optræden i filmen.

Den første “Ice Age”-kortfilm, “Gone Nutty”, var inkluderet på dvd-udgaven af “Ice Age” i 2002. Den næste kortfilm, “No Time For Nuts”, var inkluderet på dvd-udgivelsen af “Ice Age 2: På tynd is” i 2006.

“Ice Age 3” er instrueret af Carlos Saldanha, der også instruerede de første to film i den iskolde eventyrserie. Ray Romano, John Leguizamo og Denis Leary lægger atter stemmer til henholdsvis mammutten Manfred, dovendyret Sid og sabelkatten Diego.

Billeder fra filmen kan desuden ses i galleriet.

Den nye istid er sat til at ramme de danske biografer 1. juli.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Dumpduck 14 år siden

Mer, mer, mer!
Gravatar

#2 jjj 14 år siden

"Surviving Sid" var også en del af ekstra materialet på dvd og blu-ray versionerne af "Horton og Støvfolket Hvem!"... bare lige til info.
Gravatar

#3 filmz-webspas 14 år siden

Den her kortfilm er den kedeligste jeg hidtil har set! Det eneste sjove er det ene lille sekund hvor Scrat er ved at "kløjes" i en nød.

Desuden er linket i nyheden forkert - det pejer på traileren.
Gravatar

#4 Montago.NET 14 år siden

Jeg er ligeglad med om dette blot er en 'tegnefilm'

Dinosaure og Mamutter levede IKKE PÅ SAMME TID !

der er over 60 millioner år imellem de levede

det er komplet åndsvagt at blande sådanne ting sammen - især fordi det forvirre alle de idioter som tror på krationisme
Gravatar

#5 armadillo 14 år siden

#4 - Ja det går slet ikke, meget urealistisk. De rendte jo rundt og talte sammen og havde "Nature camp" i vidt forskellige tidsperioder :-D

Skriv ny kommentar: