Det er ca. to år siden, Susanne Bier færdiggjorde optagelserne til “Serena” med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i hovedrollerne. Under normale omstændigheder ville det betyde, at filmen havde haft premiere for længe siden. Men den længe ventede film har endnu ikke fået fastsat en udgivelsesdato.

Se også: Nye billeder fra Biers “Serena” med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence

I et nyt interview med Filmmagasinet Ekko afslører Bier, at forsinkelsen ikke skyldes, at de to stjerner er utilfredse med filmen. Tværtimod. Bradley Cooper var nemlig på besøg i København sidste sommer, hvor han overværede klippeprocessen. Et godt tegn ifølge Bier selv: “Jeg tror ikke, han ville have været kommet, hvis han var utilfreds”.

Årsagen til forsinkelsen er til gengæld, at Jennifer Lawrence ikke har haft tid til at eftersynkronisere replikker, som blev ødelagt af lyden af jetfly: “Jennifer har haft fri i to dage på to år, og vi har cirka fem dages eftersynkronisering med hende, hvor hun skal genindspille replikker,” fortæller den Oscar-vindende instruktør.

Bier fortæller, at de ellers forsøgte at købe Lawrence fri en uge fra “The Hunger Games”, men at Lionsgate forlangte mere end hele budgettet på “Serena”. Det betyder altså, at filmen i skrivende stund endnu ikke er færdiggjort. Bier siger dog selv, at hun forventer, at Lawrence får tid til at eftersynkronisere sine replikker i løbet af sommeren.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kviesgaard 10 år siden

http://filmz.dk/susanne-bier-serena-er-forsinket-paa-grund-af-jennifer-lawrence#new skrev:
Årsagen til forsinkelsen er til gengæld, at Jennifer Lawrence ikke har haft tid til at eftersynkronisere replikker, som blev ødelagt af lyden af jetfly:


Pokker tage de jetfly.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 X&O 10 år siden

Jeg tror simpelthen ikke på at den eneste grund til tavshed omkring denne film skyldes Jennifer Lawrences travle kalender. Det er først for nyligt at vi har fået stills, og vi har hverken set plakat, teasertrailer eller premieredato. Når man tænker på Ringenes Herre der i sin tid nærmest var færdig få dage før international premieredato, så er det underligt at 5 dages optagelser i et lydstudie skulle gøre at vi intet har set endnu. Klipningen burde være færdig, grade burde være færdig, musikken burde være færdig - eller klar til optagelse alt efter hvilken rækkefølge det gøres i. Det eneste de ikke kan lave er selvfølgelig lydmix/design. Men hey, jeg vil da meget gerne overraskes, for det virker som et rigtig godt projekt med to af tidens hotteste og dygtigste skuespillere.
Gravatar

#3 Michael Andersen 10 år siden

#2
Det er vist bare typisk dansk. Markedsføringen på en del danske film er i hvert fald meget sløv i forhold til de amerikanske. Hvor mange havde f.eks. bare hørt om "The Salvation" før i sidste uge, selvom den allerede har premiere 22. maj. "Kolbøttefabrikken" er en anden film med premiere i maj, hvor plakat og trailer også først lige er udgivet.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#4 X&O 10 år siden

#3 Helt enig. Men det er en amerikansk film med PT verdens største kvindelige skuespiller + Bradley Cooper som også er temmelig højt rangeret.
Gravatar

#5 Michael Andersen 10 år siden

Selvfølgelig. Jeg bildte mig ind at der også var danske penge involveret i filmen.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: