Fotograf Robert Richardson har svært ved at beskrive ny film fra Quentin Tarantino.

Han har længe været Quentin Tarantinos faste fotograf. På film som “Kill Bill”, “Inglourious Basterds”, “Django Unchained” og “The Hateful Eight”.

Robert Richardson er også manden med kameraet på “Once Upon a Time in Hollywood” – Tarantinos film om Hollywood i tiden omkring Charles Manson-mordene begået af ‘Manson Family’.

Alligevel har han vanskeligt ved at beskrive Tarantinos niende film:

”Den er vanskelig at beskrive, fordi den er meget frisk, men den skifter imellem humoristisk, seriøs, skræmmende; den er legesyg. Den er ikke nem at beskrive, men den er meget Quentin. Meget, meget meget Quentin,” siger Robert Richardson til Collider.

Richardson sammenligner Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i hovedrollerne med “Butch Cassidy and the Sundance Kid” – den legesyge western fra 1969 med Paul Newman og Robert Redford.

“Once Upon a Time in Hollywood” får premiere d. 25. juli.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 christiancph 5 måneder siden

Ved ikke, om jeg er den eneste, der får en dårlig smag i munden, når ordet "æra" bliver brugt i sammenhæng med Charles Manson...

Hvorfor ikke skrive "i tiden omkring Tate/LaBianca-mordene"?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 måneder siden

#1 Æra betyder ifølge ordbogen: "længere, afgrænset tidsperiode (i historien) med et bestemt særpræg". Altså hverken positivt eller negativt. Men hvis æra kan misforstås, så justerer vi gerne.
Gravatar

#3 christiancph 5 måneder siden

Hey Morten. Yes, helt korrekt :p Forsøger ingenlunde at presse et af de der overfølsomme filtre hen over jeres nyheder! Syntes blot det var et lidt “rigt” ord at bruge :p
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 5 måneder siden

#3 Håber det er mindre rigt nu ;)
Gravatar

#5 BowieCool 5 måneder siden

Glæder mig helt vildt til denne film. Hellere én Tarantino film end 10 superheltefilm...
Gravatar

#6 SublimeKen 5 måneder siden

#5

Nu er det heldigvis muligt at være glad for begge ting :)

Jeg glæder mig sindsygt meget til tre ting i 2019, og jeg kan slet ikke rangere dem, for glæder mig nok lige meget til alle tre

Avengers 4, Game of Thrones: Sæson 8 og Once Upon a Time in Hollywood.

Alt andet der udkommer har jeg ikke rigtig nogen følelse omkring, inklusiv de andre marvel film. Må indrømme jeg selv er lidt superheltefilm træt, men Avengers 4 har jeg nærmest glædet mig til siden den blev annonceret, og for mig, så slutter MCU lidt med den. Ser selvfølgelig de andre der kommer efter, og vil sikkert også kunne lide dem, men de er ikke som sådan noget jeg har en holdning til eller decideret glæder mig til.

Skriv ny kommentar: