Lidt har også ret. To nye sekvenser fra den kommende “Star Wars: The Force Awakens” ser dagens lys i første tv-spot til den syvende stjernekrigsfilm.

Se også: Video: En lovende tur bag om scenerne på “Star Wars: The Force Awakens”

Særligt den første sekvens er fed, idet den giver et blik over en hel flåde af First Order stormtroopers, der er tropperne fra den mørke side.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. Og de får selskab af en masse nye ansigter – heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: The Force Awakens” får premiere den 17. december 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 moulder666 5 år siden

Therewillbeblod (10) skrev:
Tilgengæld...og jeg er ikke Star Wars fan...er det rart at se lidt teaser og forhåbentligt trailere, som er under 2 minutter og 30 sekunder, hvor i der afsløres ALT for meget!


Enig!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: