Skaberen af serierne “Buffy – vampyrernes skræk” og “Angel” har skrevet under på at skrive og instruere filmversionen af tegneserieheltinden “Wonder Woman” for Warner Bros., og hos Latino Review kan man allerede nu se en teaser-plakat til den kommende film.

“Wonder Woman” produceres af Joel Silver og Leonard Goldberg, og bliver baseret på William Moulton Marstons kendte tegneseriefigur, der første gang så dagens lys i 1941.

Der er endnu ingen udmeldinger om, hvilken skuespillerinde, der skal spille den ikoniske rolle som den superstærke amazone-kriger.

Whedons er for tiden i gang med at færdiggøre filmen “Serenity”, som er baseret på hans tv-serie “Firefly”.Vis kommentarer (53)
Gravatar

#1 Hal60 16 år siden

Experience the wonder? Ligner en plakat til en slider... *lol*
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#2 filmz-castigo 16 år siden

mmmm... babser
Gravatar

#3 Taxwars 16 år siden

Apropros Firefly, glem ikke at serien er startet helt diskret på TV2 Zulu - kommer om Lørdagen kl 20.00 (dog ikke lige i morgen hvor de viser noget andet mærkeligt gejl)

Men det er en kanon serie.
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#4 Taxwars 16 år siden

Hov, iøvrigt de gen udsender 4 afsnit søndag morgen (arrgh) kl 09:55
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#5 filmz-rupert giles 16 år siden

Joss laver en stor sommer-blockbuster-agtig film: Ikke meget at brokke sig over der!

Men det er en kæmpe opgave, han her har sat sig for. Wonder Woman er nok en af de sværeste superhelte at oversætte til en moderne film. Gylden lasso, usynlig jet, amazon-kvinder osv osv. Den kunne hurtigt ende i kitch-ville.

Jeg har dog (som altid) tiltro til, at manden ved, hvad han laver. Han har ikke skuffet mig endnu... :-) Hvis nogen kan lave den her film, så er det ham.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#6 Patriarch 16 år siden

Er der ikke god chance for det er fan-art?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#7 filmz-Linda 16 år siden

Er der en side, hvor man kan læse om de forskellige superhelte og deres superskurke-modstandere?

Men et muligvis bud på en til at spille wonder woman: Pam Anderson - bare med sort hår?? Ellers kan jeg nu godt hende der fra Gilmore Girls, Lauren Graham.
Gravatar

#8 filmz-rupert giles 16 år siden

Yikes!! Pam Anderson skulle ikke have lov til så meget som at komme i NÆRHEDEN af settet til Wonder Woman! Hun er sgu alt for slutty.

Lauren Graham elsker jeg (på den unaturlige og skræmmende måde), men jeg må indrømme, at det er en svær rolle at caste. Hun skal være super-ikonisk og nærmest en gudinde. Samtidigt med, at hun helst skal kunne spille lidt skuespil (hvilket jo udelukker Pamela).
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#9 filmz-hwk 16 år siden

Gravatar

#10 nakalay 16 år siden

Chyna har jo kropsbygningen til det. På den anden side har jeg hørt, hendes præstation i hendes egen hjemmevideo skulle være langt fra fantastisk.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.

Skriv ny kommentar: