Warner Bros. Pictures har offentliggjort teaser-plakaten til den kommende filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons tegneseriefortælling “Watchmen” fra 1986. Klik her for at se plakaten i fuld størrelse.

“Watchmen” foregår i et alternativt USA. Året er 1985, og superhelte er et dagligdags syn. Dommedagsuret, som viser, hvor anspændt USA’s forhold til Sovjetunionen er, er konstant 5 minutter i 12. Da den tidligere superhelt The Comedian bliver myrdet, beslutter hans tidligere makker, den udbrændte maskerede hævner Rorschach, sig for at afsløre forbrydelsen, som viser sig at dække over et komplot, der skal dræbe og miskreditere alle tidligere og nuværende superhelte.

Efterhånden som Rorschach får samlet sine tidligere forbryderbekæmpende superhelte-kollegaer, der alle har trukket sig tilbage, og hvoraf kun én har rigtige superkræfter, går det op for ham, at komplottet, som har forbindelse til deres fælles fortid, og som kan få katastrofale konsekvenser for fremtiden, er mere vidtgående og foruroligende, end han kunne forestille sig. Deres nye opgave bliver at holde øje med menneskeheden… men hvem holder øje med the Watchmen?

På rollelisten finder man bl.a. Matthew Goode, Malin Akerman, Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan og Billy Crudup.

“Watchmen”, der instrueres af Zack Snyder, er sat til at ramme de danske biografer 6. marts 2009.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Dj Ladze 13 år siden

F*** det er en fed plakat!
WHO WATCHES THE WATCHMEN?
Gravatar

#2 MTK 13 år siden

Jeps, den er helt perfekt.
Gravatar

#3 filmz-Kragmose 13 år siden

Alt hvad jeg har set til denne film ser ud til, at den rammer tegneseriens "feel" lige i øjet. Tror jeg kommer til at elske Snyder efter denne her :D
Gravatar

#4 Highland Park 13 år siden

Ja, det er en flot plakat. Men jeg synes, at det kunne være fedt, hvis det badge også blev reflekteret i nogle af glasstykkerne.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#5 Dj Ladze 13 år siden

Ret morsomt at de lige vælger at lave en plakat fra den scene. Jeg har næsten LIGE tegnet det her: Flickr
WHO WATCHES THE WATCHMEN?
Gravatar

#6 filmz-Zodiacfever 13 år siden

Havde aldrig hørt om "The Watchmen" før der blev tale om filmen, men hold kæft hvor er jeg vild med konceptet. Tror det bliver en alt for fed film!
Gravatar

#7 filmz-Zodiacfever 13 år siden

Forresten, Rorschach er da bare en helt ufattelig spændende og fed karakter, kan slet ikke vente til at se mere af ham!
Gravatar

#8 filmz-Kadann 13 år siden

#6/7 -

Hvis du ikke har læst tegneserien, så kom i gang omgående. Det er muligvis den bedste tegneserie nogensinde. :)

Faktisk er karakterene baseret på DC-figurer, Rorscach er f.eks. baseret på DC-helten The Question: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Question_(comics)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 Highland Park 13 år siden

#8: Men bør man ikke vente på den nye udgave, der kommer til november Kadann?
Jeg er selv en smule forvirret. For den har åbenbart korrigeret farvelægning og den slags, men ikke desto mindre er det jo den gamle udgave, folk har læst og forelsket sig i.
Hvilken vil du anbefale? Jeg har ikke selv læst den endnu.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 13 år siden

#9 -

Jeg har den gamle danske udgivelse og den aktuelle amerikanske udgivelse i TPB, men jeg tror dog at man bør nappe dendér ultimate-udgave, eller hvad den ny hedder, hvis man er førstegangskøber.

Dog er det muligt at finde den danske udgave på biblioteket, både den nye og den gamle oversættelse og ganske sikkert også en engelsk udgave, hvis man vil have originalsproget og vil se lidt på sagerne allerede nu. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: