Den første teaser-trailer er nu klar til den længe annoncerede live-action-genindspilning af japanske Production IG’s populære anime-film “Blood: The Last Vampire”. Teaser-traileren, der indtil videre kun forekommer på japansk, kan ses online her.

Den sydkoreanske starlette Jun Ji-hyun, der er kendt i Asien for sine roller i produktioner som “Il Mare” og “My Sassy Girl”, ses i hovedrollen som den århundrede gamle, men ungtudseende og sværdkyndige vampyrheltinde Saya.

Ligesom den originale anime-film fra 2000 følger den nye filmversion Saya, der efter 2. Verdenskrig bliver hyret af den amerikanske regering til at nedjagte vampyrdæmoner omkring en militærbase i Japan.

Med sin overmenneskelige styrke rydder hun ud i den indsnigende ondskab, men det er først, da hun danner sit første menneskelige venskab i århundreder med generalens unge datter, at hun sander, at hendes største styrke over vampyrerne muligvis ligger i hendes evne til at danne bånd med mennesker.

Planer om at lave en engelsksproget live-action-filmudgave over den populære anime opstod tilbage i 2003, hvor Ronny Yu (“Freddy vs. Jason”) i en årrække var tilknyttet som instruktør. Projektet skiftede undervejs titel et par gange og hed “The Last Vampire Killer” og “Blood Vampire”, før det blev skiftet tilbage til originaltitlen.

“Blood: The Last Vampire”, som er instrueret af Chris Nahon, vil få premiere i England 29. maj. Der foreligger endnu ikke premieredatoer for amerikanske eller danske biografer.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Monkeyking 15 år siden

ohh håber virkelig de ikke f**ker den op... Anime filmen er mega sweet.
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#2 I.F.F. 15 år siden

ahh gode gamle son-goku
Are you not seeing the rare bird on my shoulder?
Gravatar

#3 Takfornu 15 år siden

Så vare det vel heller ikke længe inden vi ser Jin-Roh som live-action-filmudgave :)

Uhh glæder mig virkelig til denne film ;)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !

Skriv ny kommentar: