DreamWorks’ har udsendt den første teaser-trailer til den animerede superheltefilm “Megamind”, der tidligere gik under titlen “Oobermind”.

Traileren kan ses her.

Filmen omhandler den geniale superskurk Megamind (Will Ferrell), som pludselig mister meningen med livet, da han ved et tilfælde kommer til at slå sin stærke og heltemodige superhelte-ærkefjende Metro Man (Brad Pitt) ihjel.

Derfor beslutter han sig for at lave en ny superhelt, som han kalder Titan. Der opstår dog problemer, da Titan (Jonah Hill) også beslutter sig for at være en superskurk, og Megamind nu må skifte side.

“Megamind” får premiere i danske biografer 16. december.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Blacksanta 12 år siden

Enten er der ENORM spoiler i beskrivelsen, eller også er Brad Pitt's "rolle" ufattelig kort :>?
Gravatar

#2 Riqon 12 år siden

Det at teaser trailerens eneste punchline ("You're kidding, right?") falder til jorden er for mig et rimelig dårligt tegn.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 filmz-Sichlau 12 år siden

Jeg syntes at filmens plot er meget mere originalt end hvad den gennemsnitlige Hollywood-film kan præstere. Så jeg er helt klart positivt indstillet, selv efter traileren, der dog stadig er en teaser og alt kan ændre sig fra trailer til trailer (til film).
Gravatar

#4 filmzkim 12 år siden

Ser frem til den :)
Gravatar

#5 Morpheus 12 år siden

Heh, genialt. Kunne godt se ud til at blive så genial som jeg håber!
Gravatar

#6 filmz-Narniabæver2010 12 år siden

Shrek 4 ser bedre ud!
Gravatar

#7 stef elna 12 år siden

¨Dreamworks film er for det meste gode, så ser da frem til den her.. vil dog sige ang. shrek 4, at jeg synes 3'eren virkelig var en skuffelse... så ved ikke rigtigt hvad jeg synes om at fortsætte shrek serien med endnu en film, måske skulle de bare have stoppet efter de første 2?


"Every time I go to a the movies it's magic, no matter what the movie's about"
...-Steven Spielberg


Gravatar

#8 blahblah 12 år siden

Det var dog den mest intetsigende latterligt uroginale teaser jeg nogensinde har set. Den var ikke sjov. Kedelig art direction. Ringe stemmeskuespil. Tonen i filmen virker som standard Dreamworks lort.

Jeg er ikke meget for det.
Gravatar

#9 amadoR 12 år siden

Traileren der ændrede alt.

Skriv ny kommentar: