En teaser-trailer til Columbia Pictures’ kommende prequel til “Da Vinci mysteriet”, kaldet “Engle og dæmoner”, er blevet offentliggjort og kan ses her.

Filmen, der bygger over Dan Browns bestseller, er ligesom “Da Vinci Mysteriet” instrueret af Ron Howard, skrevet af Akiva Goldsman og med Tom Hanks i rollen som Robert Langdon.

I “Engle og dæmoner”, der udspiller sig før begivenhederne i “Da Vinci mysteriet”, havner den ihærdige Harvard-symbolekspert Robert Langdon midt i et omfangsrigt mysterium i Rom, hvor han er blevet indkaldt til en opgave, der viser sig at have forbindelser til magtfulde kræfter med ældgamle rødder: Illuminati-selskabet – historiens mest magtfulde undergrundsorganisation – og den katolske kirke.

Ewan McGregor spiller den indflydelsesrige præst Carlo Ventresca, der hjælper Langdon i hans kamp for at redde Vatikanet fra en forestående katastrofe, hvor tiden hastigt rinder ud. Den israelske skuespillerinde Ayelet Zurer har den kvindelige hovedrolle som den smukke Vittoria, der viser sig en behændig allieret i Langdons søgen.

De to danskere Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas samt svenske Stellan Skarsgård og tyske Armin Mueller-Stahl medvirker også i filmen, der er sat til at få premiere 15. maj.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 tranberg 15 år siden

Spændende:)! Er klart positiv
The end is closest to the beginning
Gravatar

#12 cansi 15 år siden

Som det ser ud, så var der en besked gemt i teaseren...

I stedet for jeg forklare det, så kan i læse det her.

http://videoeta.com/news.html?id=2616&rss=1

Her er hjemmesiden som var hintet i traileren.

http://www.altarsofscience.com/

Bliver sjov at se om Sony laver viral marketing som TDK, og hyper den lige så meget op

Skriv ny kommentar: