Sci Fi Channel har udsendt en teaser-trailer til deres nye serie “Stargate Universe”, der bygger videre på det populære univers om rejserne gennem stjerneporten. Traileren kan ses online hos Sci Fi Wire.

“Stargate Universe”, der også kaldes “SGU”, er den tredje serie i “Stargate”-franchisen, der blev baseret på Roland Emmerichs filmsucces fra 1994. På rollelisten finder man bl.a. Robert Carlyle, Justin Louis, David Blue, Jamil Walker Smith, Brian J. Smith, Lou Diamond Phillips, Ming-Na, Elyse Levesque og Alaina Huffman.

Serien, der beskrives som mørkere og mere dyster end sine forgængere, følger en gruppe soldater, videnskabsfolk og civile, der må forsøge at klare sig, da de bliver tvunget gennem en stjerneport, efter deres skjulte base kommer under angreb. De overlevende, som dukker op på et ældgammelt stjerneskib, der for længst er forsvundet i det ydre rum, ledes af Dr. David Rush (Carlyle), som arbejder på at løse skibets mysterier og få gruppen hjem igen, men som også muligvis har skjulte motiver.

Sci Fi Channel forventes at give den MGM-producerede “SGU” 20 afsnit i første omgang med et to timer langt premiereafsnit til sommer.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 David Munch 13 år siden

Jorw jorw, den har da potentiale.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 13 år siden

Gimme more! Jeg er lige ved at være færdig med SGA, så nu.. må de gerne skynde sig.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 KEiZ 13 år siden

Nogen der ved noget om der er planer for at sende den i dansk tv??
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Jernie 13 år siden

Jeg tror ikke den kommer på dansk tv - de har jo hverken vist SG1 eller Atlantis. Men hvis man har Viasat, så vises de to serier på TV6 og Viasat 4 - så mon ikke SGU også kommer der :)
Gravatar

#5 Girovar 13 år siden

Vi må da i hvert lige se hvad det er, så kan vi jo altid droppe den igen. :D Men indtil videre kan jeg godt se potentialet i den. Det virker som om man har valgt en helt anden vinkel på konceptet, og det er jo altid spændende...
'I lost my shoe...': Sam Winchester in Supernatural - Bad Day at Black Rock
Gravatar

#6 ducktorwho 13 år siden

Jernie (4) skrev:
Jeg tror ikke den kommer på dansk tv - de har jo hverken vist SG1 eller Atlantis. Men hvis man har Viasat, så vises de to serier på TV6 og Viasat 4 - så mon ikke SGU også kommer der :)SBS Net (nu Kanal 6) har da vist både SG-1 og Atlantis i årevis? Og det er ikke engang betalings TV - alle kan finde kanalen.

Det virker som det mest logiske hjemsted for serien... 6'eren sender også Battlestar Galactica.

Det er den eneste kanal, der har forsøgt sig ordentligt med sci-fi, efter min ydmyge og ligegyldige mening.
Gravatar

#7 black hawk 13 år siden

Glæder mig SÅ meget til SGU begynder at blive sendt. Har både hele SG1 og SGA serien på DVD.

#6
Er helt enig. Tror enda at det er 3 eller 4 omgang at de viser SG1 og SGA på 6'eren. Det er helt klart den eneste kanal som er beregnet til at vise Sci-Fi serier. Syntes det er nice de også sender Star Trek Next Generation
Gravatar

#8 filmzkim 13 år siden

#6
Jeg har ikke kanal 6, og har aldrig haft den...
Er du sikker på, det er en gratis kanal?
Gravatar

#9 Jernie 13 år siden

Jeg kender heller ikke SBS net, så det er nok derfor jeg troede serierne ikke var blevet vist på dansk tv.

My bad - sorry :)

Skriv ny kommentar: