Sony Pictures er nu allerede klar med teaser-traileren til den kommende filmatisering af Dan Browns verdensomspændende best-seller “Da Vinci mysteriet”. Filmen instrueres af Ron Howard.

Historien handler om Harvard professoren Robert Langdon, spillet af Tom Hanks, der afslører en 2000 år gammel sammensværgelse gennem spor, der er blevet kodet ind i Leonardo Da Vincis malerier.

Rollelisten er desuden prydet af navne som Jean Reno, Audrey Tautou, Ian McKellen, Alfred Molina og danske Thure Lindhardt.

Manuskriptet til “Da Vinci mysteriet” er udarbejdet af Akiva Goldsman, og filmen er sat til få premiere 19. maj 2006.



Vis kommentarer (44)
Gravatar

#11 ks 19 år siden

Som glødende ateist kan jeg kun tilmelde mig klubben. Kan godt være Jesus eksisterede, men biblen er i den grad en manipulerende løgnhistorie. Og religion er i mine øjne ikke andet end en erkendelse af, at man ikke er i stand til at tackle livet i al sin almindelighed uden at skulle have overnaturlige kræfter til at støtte sig op af.

Har ikke læst bogen, men det er da en formidabel trailer, der forårsager, at jeg nu pludselig glæder mig temmelig meget.
Gravatar

#12 davenport 19 år siden

bogen stiller jo netop spørgsmål ved, om det nye testamente er opdigtet og tilpasset den tro kirken opfandt. Eller i hvert tilfælde så som den bedste. Om man så vælger at tro på det ene eller andet er da helt op til en selv og sin religion.

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#13 pulse83 19 år siden

#9 Ordkløver eller ej. Jeg syntes bare det lød sjovt. :)

#10 Ved godt hvad du mente. Ifølge, riqon skulle jeg bare være en ordkløver. ;)

Excuse me, Flo!
Gravatar

#14 davenport 19 år siden

Intet kan få folk op af stolene som religion og politik. Altid holdbare emner til en familiefest ;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#15 filmz-charliesheen 19 år siden

# 11 læs den! Men vær opmærksom på at det meste af hvad der står i ikke er fakta, men blot viderebyggelse af teorier!

Hvad du skriver om at mennesket ikke kan tackle livet uden at have overnaturlige kræfter til at støtte sig op af kan jeg også godt give DIG ret i, det er vigtigt at kigge ned på sit eget liv istedet for hele tiden at gå og kigge op!(hvis i forstår).
Jeg tror også at mange personer har problemer med at anerkende at sådan noget som døden faktisk er uforståelig og meget brutal! Derfor er det nemmere at leve i fornægtelse og tro på at man kommer i himlen!! Det er en form for selvterapi,man forsøger at overbevise sig selv om at døden ikke er enden!
Hell hath no fury like a woman scorned!
Gravatar

#16 myggen 19 år siden

Så tror jeg jeg vil have en mening om, at #11's indlæg er noget pladder, at kalde religion "en erkendelse af, at man ikke er i stand til at tackle livet i al sin almindelighed uden at skulle have overnaturlige kræfter til at støtte sig op af" er simpelthen for billigt.

Jeg har også læst bag på en Cornflakes-pakke, at Hitler var enormt flink, altid klar til at låne dig 2 mio. mark, og derfor mener jeg, at alle historier om Holocaust er opspind (bare for at sætte det spidsen).
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#17 myggen 19 år siden

#14: Religion og politik er for den diskussioner i den virkelige verden, hvad Star Wars Ep. I-III og George Lucas' ændring af Ep. IV-VI er for filmz.dk :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#18 filmz-charliesheen 19 år siden

Jeg synes bare at det er almindelig fornuft og logik at ingen har været istand til hverken at gå på vandet eller rejse sig fra de døde. Hvis jeg skrev en lignende (falsk) historie i dag, er den ikke ligepludselig rigtig eller sand om nogle 100 eller 1000 år!
Hell hath no fury like a woman scorned!
Gravatar

#19 ks 19 år siden

Hvad fanden har cornflakes pakker og Hitler's godmodighed at gøre med min mening om religion?

Og hvorfor er det noget pladder at sige religion er en erkendelse af at man ikke er i stand til at tackle livet uden at tro på, at man eventuelt får hjælp af Gud. Det er i orden du er uenig, men så må du sq fortælle mig hvorfor, frem for at kalde det noget pladder. Jeg er ligeså rationelt indstillet som charliesheen, og så længe der ikke foreligger det mindste bevis for Guds nuværende eller tidligere eksistens, så holder jeg på Nietzsche's skarpe teori, Gud er død.

Er det i øvrigt en god eller dårlig ide at læse bogen før filmen? Film er jo ofte en skuffelse, hvis man kender bogens gang, og eftersom filmen ser rigtig god ud, så vil jeg helst ikke 'ødelægge' oplevelsen ved at læse bogen først.
Gravatar

#20 myggen 19 år siden

#19: Jeg tror du misforstod min pointe (sandsynligvis fordi den ikke fremgik særlig tydeligt).

Grunden til at jeg kaldte det noget pladder er, at jeg synes (=min personlige mening) det er for let/billigt at reducere religion til blot at være "noget folk fandt på fordi de ikke kunne klare sig selv". Hermed ikke sagt, at religion ikke ofte har netop den funktion, altså at støtte folk mentalt, men historisk set har religion spillet end LANGT større rolle, end blot trøste en flok usle stakler, der venter på at Gud gør det hele bedre. Uden religion havde verden set anderledes (og sikkert bedre) ud.

Hitler-analogien var min kluntede måde at sige på, at jeg synes din udtalelse bar præg af en overfladisk eller ikke-eksisterende viden om religion og religionshistorie, lidt ala den viden, man kan tilegne sig ved at læse på en Cornflakes-pakke eller en mælkekarton. Om det faktisk er tilfældet, skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.

Men dit citat taget i betragtning ("The greatest trick..."), så synes jeg ikke du selv virker helt afklaret i den retning :)
Kværulant extraordinaire

Skriv ny kommentar: