Terminator: The Sarah Connor Chronicles”-stjernen Lena Headey skal overfor bl.a. Nikolaj Coster-Waldau i den kommende eventyrserie “Game of Thrones”.

Headey skal spille Dronning Cersei, som er hustru til Kong Robert (Mark Addy) og søster til Jaime Lannister (Coster-Waldau) og den yngre Tyrion (Peter Dinklagde).

Det er anden gang, Lena Headey spiller dronning. Sidst var det som Dronning Gorgo i Zack Snyders tegneseriefilmatisering “300”.

Første afsnit begynder optagelser i Irland til oktober.

Se også: Nikolaj Coster-Waldau i ny amerikansk tv-serie.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Nikmi 10 år siden

Hmm.. Hvor jeg kunne se Nikolaj Coster-Waldau som Jamie så må jeg sgu sige at Lena Headey på ingen måde ligner min forstilling af Cersei. :( Men hun er en god nok skuespiller så med de rigtige makeup tricks ((Skifte hendes hårfarve og rent faktis få det til at se ud som om det ER hendes naturlige hårfarve hvilket ikke er et helt nemt trick)) så kan det måske lade sig gøre?
Gravatar

#2 Åkepool 10 år siden

Heldigvis har jeg intet kendskab til "Game of Thrones", så jeg forestiller mig ikke de forskellige roller på bestemte måder. Jeg er bare ganske tilfreds med at Lena Headey er med, for hun har en lidt rå udstråling der gør at hendes spil og udtryk er lidt lækkert at se på.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#3 loki 10 år siden

#1 Nej heller ikke min. Headey udståler fysisk styrke/fandenivoldskhed hvorimod Cersei mere er en manipulerende isdronning. Skal dog helt sikket se serien.
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 Rasputinoch 10 år siden

Damn hvor var hun lækker i 300 :o)

Og det var da vist ikke hendes skyld, at hendes tale i rådssalen var lettere tåbelig, den må Zack Snyder tage på sin kappe.

Skriv ny kommentar: