Terrence Howard, som spillede James ‘Rhodey’ Rhodes i “Iron Man”, er stadig bitter over, at Marvel valgte at give rollen til Don Cheadle i den kommende fortsættelse “Iron Man 2”.

”Marvel traf en beslutning, og det var en meget, meget dårlig beslutning,” udtaler Howard til Parade.com. ”De holdt ikke deres ord. De overholdt ikke min kontrakt. De tjente en stor sjat penge på den første film, men de ville ikke dele ud af byttet. De gjorde det samme med Gwyneth Paltrow, efter hvad jeg har hørt. De gjorde det med næsten alle undtagen Robert Downey Jr. En af de ting, skuespillere må lære, er, at de altid må holde sammen – en for alle og alle for en.”

Hvis Howard lyder en anelse mavesur over, at Downey Jr. valgte at medvirke i filmen på trods af, at Marvel ikke ville forny kontrakterne for hans medspillere, er der dog ingen bitterhed at spore over for Don Cheadle, der overtager rollen.

”Jeg glæder mig helt sikkert til at se filmen,” siger Howard. ”Jeg vil se ham [Cheadle] gøre det bedre end mig. Det er det, jeg virkelig gerne vil se. Don Cheadle var årsagen til, at jeg fik rollen i ‘Crash’, så jeg holder meget af ham.”

“Iron Man 2” står til at få amerikansk biografpremiere 7. maj 2010.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 filmz-neco 14 år siden

HamFraKrypton (9) skrev:
Hvorfor overrasker det mig ikke, at Marvel også løber fra deres aftaler med deres ansatte, når de laver film...?

Indgår man en aftale om procenter af indtjeningen, så skal man da holde den. Hvis jeg var Howard, havde jeg haft fat i en advokat for længe siden.


Hvis han havde noget som helst reelt krav ville han også længe have gjordt det... Howard opfører sig bare som en forkælet møgunge der bliver hysterisk når tingene ikke går som han vil
Gravatar

#12 Åkepool 14 år siden

Det med Gwyneth kommer også lige bag på mig?
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#13 fazz 14 år siden

Er Gwyneth ikke med ?
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#14 maniac 14 år siden

Gwyneth Paltrow ER med i "Iron Man 2". Eller i hvert fald med til at optage den

Howard mener nok bare de også snød hende for afkast på filmen i interviewet.

Skriv ny kommentar: