Terrence Howard, som spillede James ‘Rhodey’ Rhodes i “Iron Man”, er stadig bitter over, at Marvel valgte at give rollen til Don Cheadle i den kommende fortsættelse “Iron Man 2”.

”Marvel traf en beslutning, og det var en meget, meget dårlig beslutning,” udtaler Howard til Parade.com. ”De holdt ikke deres ord. De overholdt ikke min kontrakt. De tjente en stor sjat penge på den første film, men de ville ikke dele ud af byttet. De gjorde det samme med Gwyneth Paltrow, efter hvad jeg har hørt. De gjorde det med næsten alle undtagen Robert Downey Jr. En af de ting, skuespillere må lære, er, at de altid må holde sammen – en for alle og alle for en.”

Hvis Howard lyder en anelse mavesur over, at Downey Jr. valgte at medvirke i filmen på trods af, at Marvel ikke ville forny kontrakterne for hans medspillere, er der dog ingen bitterhed at spore over for Don Cheadle, der overtager rollen.

”Jeg glæder mig helt sikkert til at se filmen,” siger Howard. ”Jeg vil se ham [Cheadle] gøre det bedre end mig. Det er det, jeg virkelig gerne vil se. Don Cheadle var årsagen til, at jeg fik rollen i ‘Crash’, så jeg holder meget af ham.”

“Iron Man 2” står til at få amerikansk biografpremiere 7. maj 2010.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Kviesgaard 15 år siden

Tror ikke jeg forstår mandens kritik. Hvad er det, der ikke er blevet overholdt i hans kontrakt? Og leverede han overhovedet den indsats, man havde forventet af ham? Var hans løn ikke også højere end Robert Downey Jr. ? Som sagt mange ting jeg ikke forstår.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Lethal Injection 15 år siden

Jeg synes han gjorde det godt i den første så meget han var med..
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 David Munch 15 år siden

Synes den første var en fantastisk film, og klart den bedste superheltefilmatisering, så jeg synes det er voldsomt synd at de ikke har tænkt sig at tage alle de gamle skuespillere med..
Gravatar

#4 Nukleon 15 år siden

Manden er jo til grin, han fik alt for mange penge i første film og nu vil han ikke gå ned. Desuden spillede han ikke ret godt.

Hva' er det med Gwyneth? Jeg har da ikke hørt noget om at hun er blevet smidt ud?
Gravatar

#5 Riqon 15 år siden

#4 -

Howard blev vist heller ikke smidt ud. I februar forlød det i hvert fald, at han selv havde forladt projektet.

http://filmz.dk/terrence-howard-nu-med-ny-version-...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Riqon 15 år siden

Der er en fejl i nyheden.

Terrence Howard, som spillede James 'Rhodey' Rhodes i "Iron Man", er stadig bitter over, at Marvel valgte at give rollen til Don Cheadle i den kommende fortsættelse "Iron Man 2".


Dette står ikke i kilden, der er link'et til, og det fremgår heller ikke af Howards udtalelse (tværtimod). Hvad han er sur over er ikke castingen af Don Cheadle i den nye, men at Marvel ikke delte ud af fortjenesten for den første film.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 chandler75 15 år siden

# 8 Der står da netop, at grunden til at han ikke medvirker i filmen er fordi han er blevet udskiftet:

Producers replaced the star with Don Cheadle for the sequel after a reported dispute over salary. And it was a decision Howard said he just can’t get behind.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 Riqon 15 år siden

#7 -

Ok, jeg kan se, du har ret. Fejlen er hos msnbc, der fejlfortolker, hvad Howard i næste linje siger er en dårlig beslutning, netop dét med pengene. Han bakker jo tydeligvis op om Don Cheadle og mener ikke, han er dårligt castet (som også fremgår her på siden).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 ducktorwho 15 år siden

Hvorfor overrasker det mig ikke, at Marvel også løber fra deres aftaler med deres ansatte, når de laver film...?

Indgår man en aftale om procenter af indtjeningen, så skal man da holde den. Hvis jeg var Howard, havde jeg haft fat i en advokat for længe siden.
Gravatar

#10 filmz-Lucsen 15 år siden

Det var det der med Pepper/Gwyneth! Hun er da vel stadig med ikk?!

Skriv ny kommentar: