På trods af Terry Gilliam med film som “12 Monkeys”, “Brazil” og selvfølgelig Monthy Python-filmene har en række særdeles anmelderroste film på bagen, så var der ikke noget, der tydede på, at instruktørens seneste film “The Zero Theorem” ville få dansk premiere. Det kan vi nu fortælle, at filmen får alligevel.

Se også: Første trailer til Terry Gilliams “The Zero Theorem” med Christoph Waltz

Den københavnske filmfestival CPH PIX vil nemlig helt eksklusivt vise filmen på festivalen, der begynder om to ugers tid. Her vil den indgå i konkurrenceserien Politikens Publikumspris 2014, hvor den sammen med ni andre film vil dyste om dansk distribution.

“The Zero Theorem” omhandler den enlige og excentriske computerhacker Qohen Leth, der lider af angst. Under instrukser fra en mystisk fremmed kendt under navnet Management arbejder Leth på at finde meningen med livet ved at bevise den såkaldte nul-teori, der går ud på, at Jorden opstod ved ‘The Big Bang’ og på et tidspunkt vil ende med at blive suget ned i et sort hul. Leths arbejde bliver dog hele tiden afbrudt af Managements søn såvel som den forførende kvinde Bainsley.

“The Zero Theorem” har indtil videre planlagte visninger den 7. og 10. april i henholdsvis Empire Bio og Grand Teatret i København.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 OwlsUnseeming 10 år siden

Så den har slet ikke nogen distributør endnu?! For fanden da, så bliver man vist nødt til at tage et smut til København...
Gravatar

#2 OwlsUnseeming 10 år siden

Så den har slet ikke nogen distributør endnu?! Det er jo forfærdelige nyheder.
Gravatar

#3 the_paki_don 10 år siden

Har bestilt billetter! YES! Glæder mig så meget til at se den! Kender intet til den andet end, at Christoph Waltz er med og Terry Gilliam instruerer. :)
Gravatar

#4 Space Monster 10 år siden

Jeg ser frem til denne sci-fi film. Christophe Waltz og Terry Gilliam er en spændende kombination.
“There are no heroes... In life, the monsters win.”
― George R.R. Martin

Skriv ny kommentar: