Dyrplageri: Marvel-chef Kevin Feige bekræfter nu, at halvdelen af verdens dyr er døde i MCU.

Så er der dårligt nyt til Dyrenes Beskyttelse og andre dyrevenner.

For som bekendt så fjernede Thanos halvdelen af planetens mennesker i slutningen af “Infinity War”.

Men vi var ikke de eneste, der måtte lade livet.

Birth.Movies.Death har fået bekræftet fra Marvel-chef Kevin Feige, at også halvdelen af verdens dyr er væk:

”Ja! Ja, alt liv,” svarer Kevin Feige på spørgsmålet om også bestanden af verdens dyr blev halveret, da Thanos knipsede.

Dit kæledyr kan selv teste, om det overlevede “Infinity War” lige her.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 HighFlyer15 9 måneder siden

Hvilket er lidt underligt, medmindre Thanos' befolkning i sin tid kun spiste grønt? For at fjerne kød fra planeten som herskes af kødædere er lidt counter-productive.
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

#1 tja mængden af nødvendigt kød er jo også halveret, så det gør ikke rigtig en forskel.
Gravatar

#3 SublimeKen 9 måneder siden

#1

Tja, hvis man skal tro veganerne, så er kød slet ikke nødvendigt for at overleve
Gravatar

#4 Star Trek fever 9 måneder siden

SublimeKen (3) skrev:
#1

Tja, hvis man skal tro veganerne, så er kød slet ikke nødvendigt for at overleve


Veganere skal ties ihjel.
Gravatar

#5 Salt 9 måneder siden

Men det handlede jo mere om at bringe balance i universet. Der er jo ikke balance hvis der pludselig er flere dyr end mennesker. De kunne jo resultere i at arter udødede eller noget
Gravatar

#6 kblood 9 måneder siden

#5 Er det ikke mere at det så netop kan bringe ubalance i det hele? For hvordan afgøres det hvilke der dør? Tages halvdelen af alle væk? Eller halvdelen af hver art af dyr? Hvad med insekter og bakterier? For hvis nu en bakterie vægter det samme som et menneske og at det er halvdelen af "alt liv" hvad så? Så kunne det netop betyde at det faktisk kun er 10% af alle mennesker som døde, fordi det mest var... encellede dyr som døde og derefter insekter?

Kan også være det blev opgjort efter hvor meget hvert væsen sådan forbruger af ressourcer overordnet? At alt måske omregnes til en eller anden form for energi, og et energi forbrug... kan også være at man bare ikke skal tænke så meget over det... :)
Gravatar

#7 Edward Teach 9 måneder siden

Det er ligegyldigt.. De bliver bragt tilbage igen. Enten via timetravel - Dermed døde ingen overhovedet, Hentet i et multivers - Dermed erstattet, og vi glemmer det. Gemt i en fucking sten - dermed aldrig død.

Altså ligegyldigt :)
Gravatar

#8 SublimeKen 9 måneder siden

#7

Det der kommer til at ske er at alle der "døde" af Thanos finger snap, er fanget inde i Soul Stone. The Avengers henter diverse infinity sten ved hjælp af tidsrejse og multi universer, rejser tilbage til original universet, bekæmper Thanos med deres version af infinity gauntlet for at stjæle hans version af Infinity Gauntlet, fordi det er i den version af Soul Stone, som han er besiddelse af, at de alle er fanget. Når de kommer i besiddelse af hans infinity gauntlet kan de redde dem der "døde" ved the snap, men undervejs har en håndfuld af de originale avengers måtte ofre sig, og dem kan de ikke redde, fordi de døde ikke af the soul stone.

Så nej de kommer ikke til at omgøre noget vha tidsrejse. Men ja, de kommer nok til redde dem der døde ved the snap, men ikke dem døde før det eller dem som dør som resultat af deres forsøg på at redde de andre.

Det er hvad du kan forvente. Syntes du det lyder som lort, fair nok, men i det mindste er det et mere realistisk scenarie du ikke kan lide, i stedet for de teorier du selv har præsenteret
Gravatar

#9 Johnny42 9 måneder siden

Thanos' master plan' giver mindre og mindre mening. Betyder det så også planter, bakterier,virus,plankton? Og hvad er liv egentlig. Hvad med maskiner. Hvis der findes maskiner med en kunstig intelligent, der er mennesker langt overlegen, så vil de kunne forårsage langt mere skade.

Så er der også de sårbare bestande på få 100 individer eller mindre, hvor en halvering i bestanden er det endelige dødsstød. Der er også forskel på, hvor hårdt en given race bliver ramt af en halvering i bestanden. Nogle kommer hurtigt på fode igen, mens andre måske risikerer at blive udkonkurreret af andre racer.

Der er også det med at øget teknologi-niveau øger kapacitet af, hvor stor en befolkning planeten kan understøtte. Da de første mennesker gik på jorden var det måske få millioner, for få hundrede år siden var det måske få 100 millioner, og nu er det måske få milliarder.

Så er der også det med at knipset skal udføres med få årtiers eller 100 års mellemrum, for at holde den nuværende balance, og der er nogle racer, der kommer sig hurtigere end andre, så knipset skulle måske gøres med forskelligt interval afhængig af race.
Gravatar

#10 Mejse 9 måneder siden

#9 tænker du måske overtænker det :P

hans planet gik under på grund af overbefolkning, så for at undgå det sker for andre fjerner han halvdelen af alle befolkninger/dyr/andet godt, måske ikke verdens bedste plan, men giver meget fint mening at gøre.

øget teknologi niveau er forresten ikke nødvendigvis rigtigt, kommer helt an på i hvilken retning ens teknologi er gået :)

Skriv ny kommentar: