Professor Hulk var oprindeligt med i “Avengers: Infinity War” – testpublikum fik dog Marvel til at vente til “Avengers: Endgame”.

Hulk var kun med i indledningen af “Avengers: Infinity War”, da han bekæmpede Thanos ude i rummet. Men på Jorden så vi ham kun som Bruce Banner.

Men sådan var det ikke originalt tænkt fra Russo-brødrene – det afslører de på kommentarsporet til Blu-Ray-udgaven af “Avengers: Endgame”.

I den første udgave af “Avengers: Infinity War” blev Bruce Banner og Hulk under Slaget om Wakanda enige om et kompromis, der skabte Professor Hulk/Smart Hulk.

Herfra ville Smart Hulk bryde ud af Hulkbuster-rustningen og besejre Cull Obsidian.

Related image

Men det ændrede et testpublikum, som ikke kunne acceptere den forvandling, skriver MCU Cosmic.

Derfor blev Smart Hulk udskudt til “Avengers: Endgame”, hvor karakteren bliver introduceret i en cafeteria-scene, der blev optaget under reshoots.

Marvel anvendte helt ny teknologi for at kunne skabe Smart Hulk – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 4 år siden

Jeg kunne ikke holde denne udgave af Hulk ud. Jeg synes tilgangen til hans humor var tåkrummende og ødelagde mange af de scener han var med i.

Jeg forstår dog ikke deres valg her. Hvis test publikum ikke kunne lide denne version af karakteren i forgående film, hvorfor tror de så det vil være meget andeles i part 2?
Gravatar

#2 Dalgaard 4 år siden

Jeg syntes også personligt det ødelagde Hulk karakteren.
På hvilket tidspunkt i filmen fik Hulk sin redemption fra Infinity war? Han var ikke "Hulk smash" voldsom på noget tidspunkt. Han brugte mest af tiden på at være akavet og holde en bygning på skulderne, så de andre kunne komme ud.
Det var ikke helt sådan her havde håbet Hulk blev brugt i End Game
Gravatar

#3 OliverDK 4 år siden

Jeg havde det ok med "smart Hulk" i starten. Det gav en noget comic relief og fin nok for jeg sad med en nærmest barnlig overbevisning om at Hulk da nok skulle blive HULK mod enden af Endgame.

Det skete aldrig så aldrig og ærligt det er nok den ting jeg finder mest frustrerende ved Endgame. Jeg synes personligt ikke de gav Hulk den 'ære' og oprejsning karakteren havde fortjent.
Gravatar

#4 spedisci 4 år siden

Hulk er helt generelt nerfed i hele hans MCU - virke. Ærgerligt.
Gravatar

#5 HighFlyer15 4 år siden

Havde håbet på at Scarlet Witch lavede en Jean Grey på Hulk. I Onslaught tegneserien beder Hulk hjælp til at lukke ned for Banners kontrol til Hulk, så Hulk kan gå helt amok og faktisk hjælpe mod deres fjende.
Det så vi at hun gjorde i Age of Ultron. Kunne have været et fedt callback hvis han havde bedt om at blive voldsom for engangs skyld. For the greater good.
Men nej. En ødelagt arm og dårlige oneliners er hvad det blev til.
Gravatar

#6 OliverDK 4 år siden

#5 Der er jo mange måder de kunne have gjort det på. Personligt tænkte jeg Hulk måtte da gå amok, da han fik Black Widow's skæbne at vide, men nej det blev til at smide en bænk eller bord (kan ikke huske det).

Under alle omstændigheder mener jeg kampen Captain Marvel havde med Thanos mod enden burde have været Hulks. Det havde givet "oprejsning" til ham for mit vedkommende. BW's skæbne er jo direkte en konsekvens af Thanos og derfor kunne man sagtens have lavet en scene, hvor han går i total rage mode, da han ser Thanos og så rundsmadrede ham og Thanos måtte have hjælp for at undslippe.

Efter Thanos's død kunne han så vende tilbage til "smart Hulk".

Skriv ny kommentar: