Marvel-skurken Thanos overgår Darth Vader og Jokeren i ny undersøgelse.

“Avengers: Endgame”-instruktørerne Anthony og Joe Russo udtalte før “Infinity War”, at de ville gøre Thanos til en ny generations Darth Vader – nu overgår Den gale Titan superskurken fra Star Wars.

I hvert fald i en ny undersøgelse af filmskurke, hvor scoren er udregnet ud fra tre faktorer: Rotten Tomatoes-score, Google-søgninger og Wikipedia-visninger.

Det har til sammen givet Thanos en score på over 81 point ud af 100, hvilket er markant højere end Darth Vader på andenpladsen med lidt over 69 point.

Læs også ‘“Infinity Gauntlet”-skaber: Forventer mere Thanos i MCU‘.

På toplisten er også Jokeren, Lord Voldemort og Kylo Ren, der også er blandt de mest populære skurke i verden.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 4 måneder siden

Har Thanos fået en rotten tomatoes score på 94%? Hvordan fungerer det. Dvs. 94% af anmelderne er positivt stemt over for ham. Og google-search viser, hvad det er oppe i tiden. Så de har taget tre random pseudo kriterier som de selv bestemmer og mikset dem sammen til en score som de også selv definerer hvordan den udregnes. På den måde kan man komme frem til hvilket som helst resultat.
Gravatar

#2 Mads47 4 måneder siden

Det bliver jeg så aldrig enig i, der er mange skurke der er langt feder end Thanos. Synes på ingen måde han levet op til hypen, han var en god skurk men langt fra den bedste.

Jeg synes dog heller ikke rigtig at grundlaget er gangbart til at måle popularitet. Jeg er ret sikker på at resultatet ville se anderledes ud hvis man kunne stemme på den skurk mand bedst kan lide. Dette har jo i bund og grund ikke noget at gøre med hvem folk bedst kan lide.
Gravatar

#3 BlackJesus 4 måneder siden

Det er jo klart. Thanos er den største skurk de sidste 5 år. Hvis de lavede en ny Joker ala Dark Knight eller Darth Vader som i de gamle Star Wars, ville de blive endnu større. Hypen omkring Thanos er jo pga. hypen omkring Avengers: Infinity War og Endgame, som lige har været aktuelle.
Gravatar

#4 Deadpoolz 4 måneder siden

BlackJesus (3) skrev:
Det er jo klart. Thanos er den største skurk de sidste 5 år. Hvis de lavede en ny Joker ala Dark Knight eller Darth Vader som i de gamle Star Wars, ville de blive endnu større. Hypen omkring Thanos er jo pga. hypen omkring Avengers: Infinity War og Endgame, som lige har været aktuelle.


Nemlig! Det er jo bare fordi han er aktuel, han er den folk vil vide mere om og hvis der kommer en anden Marvel skurk som bliver ligeså populær som Thanos så ville han/hun/den skurk også blive googlet meget.
Gravatar

#5 Star Trek fever 4 måneder siden

Kylo Ren? Hvordan?
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#6 BlackJesus 4 måneder siden

Kylo Ren er populær blandt de små. Min Nevø var Kylo Ren til Fastelavn efter Star Wars VII. Det er ikke fra filmene VII-IX. Men tegnefilmene som har været en stor succes.
Gravatar

#7 Paulusmusen 4 måneder siden

Ikke de mest populære men nogen af de bedste:
Norman Stanfield i Leon
Marlo Stanfield i The Wire
Errol Childress i True Detective

Gravatar

#8 nwinther 4 måneder siden

Jeg har ikke set de der superheltefilm, så jeg kan ikke udtale mig om Thanos er en "god" skurk.
Men jeg har ikke set ham refereret i anden populærkultur endnu. Men det tager nok også nogle år, inden han ville blive etableret som et kulturikon, som f.eks. Darth Vaders ikoniske profil og åndedræt.

Nu er den slags lister absolut ligegyldige, men uanset skal man nok vente med at "kåre" den slags. Det største hit i et givent år er 10 år senere ikke nødvendigvis noget nogen kan huske, mens et andet nummer har vist sig at have en helt anden holdbarhed.
Det samme med film og anden (populær)kultur, at 20 år senere var det forresten noget helt andet som viste sig at være cool og dét folk huskede.

Eksempelvis Cohen's Hallelujah, som var et lidt undseeligt nummer tilbage i midtfirserne, men som 25-30 år senere betragtes som en genial komposition og et reference-stykke i musikhistorien. Årets "hit" var When Doves Cry af Prince, som man nok skal være Prince-fan for sådan for alvor at kunne ryste af sig, som en betydelig Prince-sang.

Tilsvarende her. Utvivlsomt at ham Thanos er en populær skurk, grundet filmenes popularitet. Vil han gå over i historien som et "ikon" på samme måde som Darth Vader eller Nurse Ratchet? Jeg har nok tilbage at blive overbevist.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: