“Avengers: Infinity War”-instruktørerne kræver af fans, at de ikke spoiler årets store Marvel-film.

Få kender detaljerne og handlingen i den tredje “Avengers”-film. Russo-brødrene har endda skrevet falske scener ind i manuskriptet, så selv ikke de medvirkende kender plottet.

Nu henvender Russo-brødrene (og Thanos!) sig direkte til alverdens Marvel-fans med en bøn: Hold plottet hemmeligt for andre!

Marvel Studios fortsætter således strategien fra Warner Bros. omkring lanceringen af “Blade Runner 2049”, hvor man forsøgte at diktere, hvad der måtte nævnes om plottet.

“Avengers: Infinity War” får dansk premiere d. 25. april.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Giver da rigtig god mening. Hvem har lyst til at høre plottet eller større overraskelser inden man ser filmen? INGEN. Så anmeldere og biografgængere skal selvfølgelig holde væsentlige detaljer for sig selv, så andre kan få glæde af filmen. Af samme årsag vil jeg også først læse anmeldelserne til denne film efter jeg har set filmen for ikke at risikere at en anmelder ødelægger oplevelsen for mig.
Bør i øvrigt altid respekteres af anmeldere i udøvelse af deres erhverv.
Og i øvrigt igen: cadeau til Marvel for måden de markedsfører deres film :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Lawman. 3 år siden

Ja det ønske skal jo nok blive spoleret af Filmz (Morten) når filmen bliver anmeldt, eller i en eller anden nyhedsoverskrift; "Det skal xxx lave nu, da han/hun jo ikke længere er en del af Marvel-universet" eller lignende...

Skriv ny kommentar: