Med den kommende premiere på “The Avengers” til foråret, tager Marvel og instruktør Joss Whedon en stor risiko ved at bringe en række separate superhelte sammen i én stor film – et koncept mange fans har været bange for, da det kan ende med en “Batman & Robin”-situation, hvor alt for mange helte og skurke sammen endte i kaos.

Se også: Første eksplosive trailer til superheltefilmen “The Avengers”!

Instruktøren Joss Whedon anerkender dog problemet og udtaler sig nu om det, og om hvordan han har tænkt sig at tackle det:

”Jeg gik ind i projektet med fokus på det meget simple problem: Der er ingen grund til, at disse folk er samlet i den samme film. Så dét er, hvad min film kommer til at handle om. Derfor finder en stor del af den sted fra Steve Roger/Captain Americas perspektiv, siden han er fyren, der pludselig vågner op og ser denne bizarre verden. Alle andre lever i forvejen i den”.

Superhelteholdet i “The Avengers” indeholder Chris Evans som Captain America, Robert Downey Jr. som Iron Man, Mark Ruffalo som Hulk, Chris Hemsworth som Thor og Jeremy Renner som Hawkeye.

Derudover medvirker også Tom Hiddleston som Loke, Samuel L. Jackson som Nick Fury, Scarlett Johansson som Black Widow, Stellan Skarsgård som Professor Selvig, Cobie Smulders som Maria Hill, Gwyneth Paltrow som Pepper Potts, Clark Gregg som Agent Coulson og Paul Bettany, der atter lægger stemme til Jarvis.

“The Avengers” forenes i danske biografer 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 CAP555 10 år siden

bliver altså nød til at spørge hvorfra det stammer at den sku ha premiere i dk, 8 dage før den officielle dato angivet af marvel selv?
Gravatar

#12 Michael Andersen 10 år siden

#11
Det er fra den danske distributørs presseside.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 CAP555 10 år siden

ok fair nok.. men hvor fedt jeg end ville syns det var at den kom tidligere, tror jeg sq ikke et sekund på at filmen har premiere herhjemme før nogle andre steder, men hey, fingers crossed self :)

Skriv ny kommentar: